PicPick 7.0.1

1
2988

PicPick e безплатна програма, която може да „снима“ работната ви площ, някой прозорец или само част от него. С вградения редактор на програмата можете лесно и бързо да редактирате това, което сте „снимали“.

PicPick обединява възможностите на непретенциозен графичен редактор и инструмент за прихващане на изображения от екрана на компютъра. Графичният редактор е подобен на Microsoft Paint, но разполага с по-голям набор от включени филтри и ефекти. Също така разполагате и с виртуална линийка, транспортир, моливче, инструмент за избиране на цветове от която и да е точка на екрана и др. Изображенията могат да бъдат записвани в JPG, PNG, GIF или BMP формат.

Независимо, че PicPick е малка по размер и безплатна, въобще не отстъпва на „старите“ програми в този бранш. Програмата се отличава с изключително лесен и опростен интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PicPick 7.0.1:

  • Added an option to display shape gallery in the Ribbon by default
  • Improved icons in Quick Access Toolbar
  • Fixed the selection tool doesn’t scroll when dragging a large area.
  • Fixed an issue when closing a Screen Recorder while recording.
  • Other minor bug fixes

Официална страница
Изтегли: PicPick 7.0.1 (52.2 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари