PlayClaw 6.0 Build 5410

0
2132

PlayClaw е софтуер за запис на видео и скрийншоти от произволна игра. PlayClaw предоставя пълен набор от възможности за запис на видео с висока резолюция, прихващане на скрийншоти или тестване на производителността на машината.

Програмата е напълно съвместима с най-новите версии на OpenGL, DirectX и Direct3D. За тестовия режим е предвидено показване на различни графики на екрана, в това число FPS, AVI и GPU. Към момента PlayClaw е от малкото инструменти за прихващане на видео от произволна игра с пълноценна поддръжка на многоядрени процесори. Потребителят може да избира какъв брой ядра да се занимават с тази задача.

С помощта на PlayClaw ще може да си направите трейлър на любимата си игра, да покажете последните си трикове с плавни видео записи без да лагва играта ви, с пълна разделителна способност и висок FPS, също имате възможност да уловите визуалните ефекти като MilkDrop на Winamp. Клиповете ви ще бъдат придружени с оригинални аудио поток и звукови ефекти. В реално време разговорът никога не може да бъде по-лесен! Има поддръжка на Teamspeak и Ventrilo наслоявания, които показват псевдонимите на този, който говори в дадения момент на играта.

За разлика от много от старите му конкуренти, PlayClaw разпознава и напълно използва усъвършенстваните функции за ускорение на съвременните видео чипсети, което позволява извършването на тези задачи, без това да засегне процеса на играене или честотата на кадрите в играта. Дори и използването на усъвършенствани видео кодеци не ще забави играта ви! Няма накъсано видео или изкривени снимки на екрана, когато използвате PlayClaw!

Когато многоядрените процесори навлязоха в нашия живот, ние придобихме възможността за запис на видео игра почти без прекъсване на играта. PlayClaw е специално оптимизиран, за пълно използване на многоядрените процесори.

PlayClaw е настроен да използва три ядра в режим на висока компресия. Този режим се характеризира с интензивно въздействие върху процесора и с малък размер на файла, видео изход. Ние проведохме три изпитания с различни стойности на FPS – 30, 60, 75. По принцип 30 кадъра в секунда са достатъчни да се записват висококачествено HD видео, но решихме да сложим максимално натоварване на процесора и на PlayClaw, за да покажем техните възможности. Лиценз: Платен (Trial).

Промени в PlayClaw 6.0 Build 5410:

Added threads count option in OpenH264 encoder
Small performance tuning in Web Browser overlay
Fixed possible crash in AMD H264 encoder
Fixed wrong dropping frames in OpenH264 encoder
Fixed wrong DIMM temperature sensors values in Sysinfo overlay
Added Thai localization

Официална страница
Изтегли: PlayClaw 6.0 Build 5410 (70.5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари