Popcorn Time 6.2.0.13

4
4524

Popcorn Time е P2P плеър за безплатно гледане на качествени филми. Мнозина наричат Popcorn Time „Нетфликс за пирати“. Програмата има изключително удобен и лесен интерфейс, който не би затруднил и хора, които нямат много общо с компютрите. А най-интересното за нас е, че Popcorn Time поддържа субтитри на български език. Десетките и вече стотиците филми, достъпни чрез този онлайн-плеър, имат нормални български субтитри.

Popcorn Time използва BitTorrent протокола и е свободен проект с открит сорс-код. Това е и причината за съществуването на много копия в много държави – нещо, което сериозно затруднява спирането на тази програма. Обикновеният потребител дори и няма да разбере, че се използва P2P връзка чрез BitTorrent протокол. Филмите са подредени тематично: достатъчно е да само да се избере харесания филм, да се избере езика на субтитрите, резолюцията – 720р или 1080р, и след около 3-5 секунди възпроизвеждането започва. Това е. Не е необходимо да се теглят торенти, не са необходими никакви особени компютърни познания. Възпроизвеждането е съвсем гладко, без прекъсвания – всъщност, филмите се изтеглят по-бързо, отколкото се възпроизвеждат и причини за накъсване няма. Popcorn Time дори отбелязва кой филм е вече гледан, както и докъде е стигнало гледането на конкретния филм.

Авторите на Popcorn Time ни предупреждават, че тегленето на материал, защитен с авторски права, в много държави е незаконно. Лиценз: безплатен (Open Source).

Официална страница
Изтегли: Popcorn Time 6.2.0.13 за Windows (55.1 MB)
Изтегли: Popcorn Time 6.2.0.13 за Mac (69.9 MB)
Изтегли: Popcorn Time за Linux 32-бита (54.2 MB)
Изтегли: Popcorn Time за Linux 64-бита (48.8 MB)
Изтегли: Popcorn Time за Android (43.9 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Дали има нещо вярно в това, защото връзката от тука е „червена“.

Анонимен
Анонимен
nu am
nu am

fake its version 5.5

hssk
hssk

пълен та,ак