Postbox 7.0.25

0
1502

Postbox е e-mail клиент, който автоматично индексира цялото съдържание на електронната поща, включително файловете и снимките.

Програмата е свързана с Thunderbird и се използва ядрото Mozilla Gecko. Интересно нововъведение е Compose Sidebar – инструмент, чрез който лесно се добавя допълнително съдържание в писмото. това могат да са прикрепени файлове, документи, таблици, препратки, открити в други писма. Добавянето им става с влачане с мишката.

Postbox е имейл клиент базиран на Thunderbird, но със няколко идеи по-напред от него. Работата с Pistbox е лесна, инсталацията минава безпроблемно и има версия както за Windows, така и за Mac OS.

Postbox използва табове, търси безпроблемо в пощата, работи с етикети подобно на Gmail и спокойно може да се използва за работа с няколко мейл акаунта едновременно. Екипът, който работи върху Postbox е основно от хора работили в екипа на Thunderbird. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Postbox 7.0.25:

  • Improved the „add to filter“ feature to detect when a contact is From, To, or CC’d in a message so that this criteria can be added to the selected filter
  • Improved the Find Bar to support Themes
  • Added code to detect when running on macOS Big Sur for theming changes
  • Implemented new crash reporting mechanism
  • Fixed a crashing bug

Официална страница
Изтегли: Postbox 7.0.25 за Windows (45.4 MB)
Изтегли: Postbox 7.0.25 за MacOS (55.9 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари