Postbox 7.0.56

0
2603

Postbox е e-mail клиент, който автоматично индексира цялото съдържание на електронната поща, включително файловете и снимките.

Програмата е свързана с Thunderbird и се използва ядрото Mozilla Gecko. Интересно нововъведение е Compose Sidebar – инструмент, чрез който лесно се добавя допълнително съдържание в писмото. това могат да са прикрепени файлове, документи, таблици, препратки, открити в други писма. Добавянето им става с влачане с мишката.

Postbox е имейл клиент базиран на Thunderbird, но със няколко идеи по-напред от него. Работата с Pistbox е лесна, инсталацията минава безпроблемно и има версия както за Windows, така и за Mac OS.

Postbox използва табове, търси безпроблемо в пощата, работи с етикети подобно на Gmail и спокойно може да се използва за работа с няколко мейл акаунта едновременно. Екипът, който работи върху Postbox е основно от хора работили в екипа на Thunderbird. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Postbox 7.0.56:

  • Updated the database for categorizing emails from social networking websites
  • Fixed an issue that could prevent accounts from checking for new mail when OAuth2 is used for authentication
  • Fixed an authentication issue with Dropbox Cloud File Sharing accounts

Официална страница
Изтегли: Postbox 7.0.56 за Windows (45.7 MB)
Изтегли: Postbox 7.0.56 за MacOS (56.6 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари