Postbox 7.0.6

0
934

Postbox е e-mail клиент, който автоматично индексира цялото съдържание на електронната поща, включително файловете и снимките.

Програмата е свързана с Thunderbird и се използва ядрото Mozilla Gecko. Интересно нововъведение е Compose Sidebar – инструмент, чрез който лесно се добавя допълнително съдържание в писмото. това могат да са прикрепени файлове, документи, таблици, препратки, открити в други писма. Добавянето им става с влачане с мишката.

Postbox е имейл клиент базиран на Thunderbird, но със няколко идеи по-напред от него. Работата с Pistbox е лесна, инсталацията минава безпроблемно и има версия както за Windows, така и за Mac OS.

Postbox използва табове, търси безпроблемо в пощата, работи с етикети подобно на Gmail и спокойно може да се използва за работа с няколко мейл акаунта едновременно. Екипът, който работи върху Postbox е основно от хора работили в екипа на Thunderbird. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Postbox 7.0.6:

Gmail labels now match against label name instead of the label path
Pressing the tab key during addressing will now select the highlighted contact
Added Placeholders to Table and Bullet Clips to make selection easier
Fixed Conversation View when an Account Group is selected and conversations were set to display messages from the Inbox, Sent and Archive folders
Fixed a font color issue when copying and pasting text from dark mode themes
Fixed an issue with setting default Signatures and Clips in secondary Identities
Fixed an issue that prevented the Home button from loading the start page

Официална страница
Изтегли: Postbox 7.0.6 за Windows (45.3 MB)
Изтегли: Postbox 7.0.6 за MacOS (58.6 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за