Power Notes 3.69

0
214

Power Notes е многофункционален органайзер-напомнител, бележник за Windows, позволяващ създаване на електронни записки (стикери) и показването им в нужен момент. Програмата е много проста за усвояване. Позволява да се прави детайлна настройка на размера, цвета и прозрачността на бележката, бързи комбинации на клавиши, време и дата за напомняне. Има възможност както за бързо, така и за подробно редактиране на бележките.

Power Notes е много лесен за използване, има ниски системни изисквания и не се натрапва, тъй като стои минимизирана в tray бар-а. Ако е необходимо, може да се покаже като малък toolbar на десктопа. Има възможност за промяна размера и цвета на стикерите. Приложението притежава и магьосник, който още повече помага при създаването на стикери. Поддържа множество езици, включително и български.

С Power Notes вече не трябва да се притеснявате, че ще забравите нещо. Лиценз: Платен (Shareware).

Екрани: Power Notes
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Power Notes 3.69 (1.79 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари