Privacy Eraser Free 4.45 Build 2727

0
1892

Privacy Eraser е програма за защита на личната неприкосновеност на данните чрез изчистване на всички следи от посещаването на уеб-пространството и предишна активност на компютъра.

Програмата поддържа всички популярни уеб-браузъри, като например Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari и Opera.

С едно кликване на компютърната мишка с помощта на Privacy Eraser може бързо да бъде изтрит Интернет-кеша, бисквитките, историята на браузъра, историята на търсенето, въведените препратки, автоматичното запълване на формите, запазените пароли и index.dat файловете на браузърите.

Privacy Eraser може да изтрива историята за стартирането на ОС Windows, препратките към последно отваряните документи, кошчето, временните файлове, списъците със задачи, DNS-кеша, отчетите и други.

Характерна черта на Privacy Eraser е поддържането на плъгини за разширяване на почистването. Дадена е възможност за съставяне на собствени плъгини, които да изтриват потребителските данни от най-различни програми. Вече има над 200 безплатни допълнения за работа с ACDSee, WinZip, BitTorrent и още много други. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Privacy Eraser Free 4.45 Build 2727:

Improved Google Chrome Extension Cache and Cookies cleaning.
Improved performance of Compact database routines for Google Chrome, Firefox and Opera.
Improved Browser monitoring for Chromium based browsers.
Improved Wipe MFT Free Space routine.
Improved Plug-in testing routine.
Improved Auto-Update checking routine.
Minor GUI improvements.
Minor bug fixes.

Купи Privacy Eraser Pro сега!

Официална страница
Изтегли: Privacy Eraser Free 4.45 Build 2727 (4.69 MB)
Изтегли: Privacy Eraser Pro 4.45 Build 2727 (359 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за