PrivaZer 4.0.77

2
14529

PrivaZer е безплатна програма, която сканира компютъра и безопасно почиства системата, унищожавайки следите от уеб-сърфинга и всякаква друга дейност с компютъра.

След анализ на компютърната система, PrivaZer съставя отчет, в който са описани всички следи, оставени при работата с компютъра и след съгласие от страна на потребителя, може да почиства системния регистър, да премахва данните от сърфирането, да изтрива съставените лог-файлове, да премахва персоналните документи, да изчиства информацията от Pagefile.sys and Hiberfil.sys файловете, може да преглежда и почиства остатъчната информация в секторите на свободното дисково пространство и други.

PrivaZer разпознава типа на носителя – твърд диск, SSD или флаш-стик и използва различен алгоритъм за презапис на информацията. PrivaZer може да премахва ненужните файлове от предишни инсталации на Windows, излишните файлове от системните ъпдейти и от различни инсталатори и деинсталатори.

PrivaZer дава възможност за указване на устройство за сканиране, предлага работа по разписание и предлага три режима за почистване на системата – Нормален, Бърз и Turbo. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PrivaZer 4.0.77:

+ Подобрено сканиране : SSD
+ Подобрено сканиране : Свободно пространство
+ Improved language : Italian

Официална страница
Изтегли: PrivaZer 4.0.77 (23.3 MB)
Изтегли: PrivaZer 4.0.77 Portable (20.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари