PrivaZer 3.0.80

1
6842

PrivaZer е безплатна програма, която сканира компютъра и безопасно почиства системата, унищожавайки следите от уеб-сърфинга и всякаква друга дейност с компютъра.

След анализ на компютърната система, PrivaZer съставя отчет, в който са описани всички следи, оставени при работата с компютъра и след съгласие от страна на потребителя, може да почиства системния регистър, да премахва данните от сърфирането, да изтрива съставените лог-файлове, да премахва персоналните документи, да изчиства информацията от Pagefile.sys and Hiberfil.sys файловете, може да преглежда и почиства остатъчната информация в секторите на свободното дисково пространство и други.

PrivaZer разпознава типа на носителя – твърд диск, SSD или флаш-стик и използва различен алгоритъм за презапис на информацията. PrivaZer може да премахва ненужните файлове от предишни инсталации на Windows, излишните файлове от системните ъпдейти и от различни инсталатори и деинсталатори.

PrivaZer дава възможност за указване на устройство за сканиране, предлага работа по разписание и предлага три режима за почистване на системата – Нормален, Бърз и Turbo. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PrivaZer 3.0.80:

– Minor bug fixes
– Improved UI
– Improved display : Alternate Data Streams (ADS)

Официална страница
Изтегли: PrivaZer 3.0.80 (7.14 MB)
Изтегли: PrivaZer 3.0.80 Portable (16.5 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Пламен
Пламен

Чудя се как още е безплатна.Върши страхотна работа.