PrivaZer 4.0.2

1
8628

PrivaZer е безплатна програма, която сканира компютъра и безопасно почиства системата, унищожавайки следите от уеб-сърфинга и всякаква друга дейност с компютъра.

След анализ на компютърната система, PrivaZer съставя отчет, в който са описани всички следи, оставени при работата с компютъра и след съгласие от страна на потребителя, може да почиства системния регистър, да премахва данните от сърфирането, да изтрива съставените лог-файлове, да премахва персоналните документи, да изчиства информацията от Pagefile.sys and Hiberfil.sys файловете, може да преглежда и почиства остатъчната информация в секторите на свободното дисково пространство и други.

PrivaZer разпознава типа на носителя – твърд диск, SSD или флаш-стик и използва различен алгоритъм за презапис на информацията. PrivaZer може да премахва ненужните файлове от предишни инсталации на Windows, излишните файлове от системните ъпдейти и от различни инсталатори и деинсталатори.

PrivaZer дава възможност за указване на устройство за сканиране, предлага работа по разписание и предлага три режима за почистване на системата – Нормален, Бърз и Turbo. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PrivaZer 4.0.2:

+ New option : to configure the cleanup in 1 click
+ Added support : Edge Dev (chromium)
+ Improved cleanup : free space
+ Improved support : scheduled cleanups
+ New cleanup : You can add custom registry keys or values
+ New feature added : You can exclude registry keys or values from the cleanup
+ Improved UI : You can modify your license
+ Minor bug fixes

Официална страница
Изтегли: PrivaZer 4.0.2 (7.14 MB)
Изтегли: PrivaZer 4.0.2 Portable (18.8 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари