fbpx
15.8 C
София

PSPad 5.0.7.775

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

PSPad е мощен и безплатен текстов редактор за програмисти, който може да редактира множество документи едновременно; няма ограничения за размера на обработваните файлове; разполага с вграден FTP клиент, чрез който можете да редактирате файловете директно докато са на уеб сървъра.

Умее да записва, съхранява и зарежда макроси; сравнява текстове и оцветява различията; специализиран е в работа с HTML, PHP, Pascal, JScript, VBScript, MS-Dos, Perl, C++, SQL, ASP, Python и др. езици; има опция за оцветяване синтаксиса на програмните кодове в различни цветове; довършване започнати команди; пълнофункционален HEX редактор; конвертира HTML код от/в CSS, XML, XHTML; разполага с интегриран CSS редактор (TopStyle Lite); компресира и форматира програмни кодове; експортира в Pascal, INI, HTML, XML, PHP и др. PSPad има функция за проверка на правописа, вграден уеб браузър и др.

С PSPad Editor, могат да се отварят и редактират много документи едновременно (поддържа tab-ове), разполага с вграден FTP-клиент, чрез който могат да се редактират файлове директно докато са на уеб сървъра, може да сравнява текстове и оцветява различията.

Продуктът има многоезичен интерфейс (на български, английски, немски, чешки, словенски, унгарски, италиански и др.), помощен файл. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PSPad 5.0.7.775

Официална страница
Изтегли: PSPad 5.0.7.775 за Windows 32-bit (10.5 MB)
Изтегли: PSPad 5.0.7.775 за Windows 64-bit (11.2 MB)
Изтегли: PSPad Portable 5.0.7.775 за Windows 32-bit (12.2 MB)
Изтегли: PSPad Portable 5.0.7.775 за Windows 64-bit (13.3 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Moto Razr 40 Ultra – впечатлява от пръв поглед, печели ни с практични решения

В месеците след пандемията, най-накрая пазарът на сгъваеми смартфони, както глобално, така и в България започна да набира скорост, а тази година виждаме все...

Подобни новини