Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.54)

0
215

Quick Heal Antivirus Pro представлява AntiVirus, AntiSpyware, Firewall и AntiMalware. Той постоянно ще следи за вируси, шпиони и други вредители.

Quick Heal Antivirus e един все повече утвърждаващ се продукт. Притежава функция за мощен евристичен анализ на файловете, контролира e-mail-и, интегрира се в MS Office, притежава следящ резидентен модул, красив интерфейс и т.н.

Това е най-олекотеното издание в линията на разработчика, която включва още Internet Security и Total Security. Програмата прилага защита в реално време, която спира заплахите, преди да са проникнали в компютъра, и разполага с усъвършенстван енджин за сканиране по заявка.

Quick Heal Antivirus Pro предоставя и някои допълнителни функции за РС сигурност, вкл. проверка на входящите и изходящите имейли за спам и опасни прикачени файлове. Освен това замества Windows Firewall в защитата от мрежово-базирани атаки и ограничава активността на браузъра, като го изпълнява в сигурна sandbox среда.

Предвидена е също защита на USB дискове и други преносими сторидж устройства. Програмата поддържа няколко режима на сканиране с настройки по подразбиране или задавани от потребителя – пълно или избирателно, както и режими за проверка на паметта и зареждането на процеси при стартиране на Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.54) Windows 32-bit (267 MB)
Изтегли: Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.54) Windows 64-bit (272 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари