Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.55)

0
325

Quick Heal Internet Security, е с интуитивен и лесен за използване интерфейс, защитава лаптопи и настолни компютри и осигурява защита срещу всички видове Интернет или мрежови заплахи. Тя осигурява безопасно и сигурно използване, докато браузвате, банкирате, пазарувате, чатите или играете игри онлайн. След инсталацията, тя действа като щит срещу вируси, червеи, троянски коне, spywares и други злонамерени заплахи.

Антивирусният компонент може да извършва пълно сканиране на системата или само на избрани от потребителя папки. Предвидени са също така опции за сканиране на заредени в паметта програми и на компютъра при първото рестартиране с цел предотвратяване на вирусна атака.

Quick Heal Internet Security поддържа още сканиране по график, вкл. на определени области от диска на компютъра. Поддържането на списък с изключения може да намали времето за сканиране.

Имейл скенерът блокира потенциално опасни прикачени файлове или файлове с разширения, избрани от потребителите. Този компонент може да блокира и всички прикачени файлове за най-висока сигурност. Софтуерът автоматично открива програми, които искат да изпращат имейли, и иска съгласие от потребителя.

Quick Heal Internet Security включва също защитна стена (firewall), както и средства за защита от фишинг. Предвидена е и възможност за родителски контрол, с цел ограничаване достъпа на децата до определени уеб сайтове. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.55) Windows 32-bit (307 MB)
Изтегли: Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.55) Windows 64-bit (314 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари