RAM Saver Pro 22.9

0
3642

RAM Saver Pro е инструмент за професионален мониторинг, почистване и оптимизация на оперативната памет.

RAM Saver Pro служи за повишаване производителността на операционната система чрез освобождаване на памет от драйверите и процесите на ОС Windows за приложения, изискващи повече оперативна памет.

RAM Saver Pro дефрагментира системната памет за по-бърз достъп до нея, подобрява работата на процесора и премахва изтичанията на памет от зле написаните програми и приложения. RAM Saver Pro може да постави неизползваните библиотеки и драйвери във временен файл, за да освободи RAM.

Използването на RAM Saver Pro дава резултат и при слаби компютърни конфигурации и е съставена от два основни модула: System Tray монитор и управляващ панел. Програмата извършва системен мониторинг на компютрите и може да тества бързината на оперативната памет и да води подробна статистика за нейното използване. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в RAM Saver Pro 22.9:

+ program installer was changed
+ korean.lng was updated

Официална страница
Изтегли: RAM Saver Pro 22.9 (1.42 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари