Rambox 0.8.0

0
1301

Rambox е приложение за съобщения и имейли с отворен код, което комбинира най-често срещаните приложения за чат и комуникация в едно. Ако сте един от онези хора, които използват множество имейли и услуги за съобщения, Rambox обгръща всичките ви нужди за съобщения в една програма, което ви спестява време и улеснява живота ви.

Rambox има приятен и изчистен интерфейс, който ви позволява да избирате съобщения или имейл като услуги, които можете да използвате и добавяте. По избор можете да добавите услуга, която в момента не е в списъка, или да използвате търсенето, за да намерите поддържано приложение. По време на писането на тази статия, ние преброихме 89 поддържани приложения, като числото им най-вероятно ще се увеличи с времето. Някои от най-популярните приложения, които Rambox поддържа, включват Aim, Discord, Gmail, iCloud Mail, ICQ, Messenger, LinkedIn, Outlook, Outlook365, ProtonMail, SquirrelMail, Skype, Steam, TweetDeck, WeChat, Yahoo! Mail и Messenger и Yandex.

Кликването върху която и да е икона отваря нов раздел с всички избрани от вас приложения. Всяка услуга добавя допълнителен раздел, подобен на начина, по който работи уеб браузърът ви. Можете да изберете настройки на подреждане, заглушаване, известия и др.

Ако желаната от вас услуга не е в списъка, лесно можете да я добавите. Предпочитанията също така позволяват универсални настройки за всичките ви приложения. Лиценз: Безплатен (Open Sorce).

Промени в Rambox 0.8.0:

  • Added Apple Silicon Support.
  • Fixed the screen share capability.
  • Removed all Google Analytics measurements.
  • Fixed Google logins.
  • Removed authentication with Auth0.
  • Added an easy migration option in the home screen to migrate to the new Rambox.

Официална страница
Изтегли: Rambox 0.8.0 за Windows (117 MB)
Изтегли: Rambox 0.8.0 за Linux
Изтегли: Rambox 0.8.0 за MacOS (150 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари