RealVNC 6.9.1

4
3040

RealVNC (Virtual Network Computing) е най-популярният VNC клиент. Много полезна програма за отдалечен контрол над мишката и клавиатурата на друг компютър.

Съдържа две части: – сървър, който се инсталира на компютъра, на който е необходимо да се работи отдалечено и клиент, който се пуска от който и да е компютър в същата TCP/IP мрежа. Всички права се задават от сървъра и спокойно можете да вършите каквато и да е работа на отдалечения компютър без даже и да го знаете къде е.

RealVNC осигурява пълен достъп и контрол до отдалечената машина – нейния екран, клавиатура, мишка, файлове, настройки и т.н.

С RealVNC можете да наблюдавате и/или работите на машина, която е свързана с Интернет. Връзката се осъществява между компютъра, на който е инсталиран „server“ и друг на който е инсталиран „viewer“. Няма значение операционната система на двата компютъра. Можете от работното си място с Linux да работите на домашния Windows или обратното. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в RealVNC 6.9.1

Официална страница
Изтегли: RealVNC 6.9.1 за Windows (20.1 MB)
Изтегли: RealVNC 6.9.1 за MacOS
Изтегли: RealVNC 6.9.1 за други OS


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари