RealVNC Connect 7.5.0

4
3381

RealVNC (Virtual Network Computing) е най-популярният VNC клиент. Много полезна програма за отдалечен контрол над мишката и клавиатурата на друг компютър.

Съдържа две части: – сървър, който се инсталира на компютъра, на който е необходимо да се работи отдалечено и клиент, който се пуска от който и да е компютър в същата TCP/IP мрежа. Всички права се задават от сървъра и спокойно можете да вършите каквато и да е работа на отдалечения компютър без даже и да го знаете къде е.

RealVNC осигурява пълен достъп и контрол до отдалечената машина – нейния екран, клавиатура, мишка, файлове, настройки и т.н.

С RealVNC можете да наблюдавате и/или работите на машина, която е свързана с Интернет. Връзката се осъществява между компютъра, на който е инсталиран „server“ и друг на който е инсталиран „viewer“. Няма значение операционната система на двата компютъра. Можете от работното си място с Linux да работите на домашния Windows или обратното. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в RealVNC Connect 7.5.0

Официална страница
Изтегли: RealVNC Connect Viewer 7.5.0 за Windows 64-bit (10.4 MB)
Изтегли: RealVNC Connect Server 7.5.0 за Windows (18.0 MB)
Изтегли: RealVNC Connect 7.5.0 за MacOS
Изтегли: RealVNC Connect 7.5.0 за други OS


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари