REAPER 5.984 Final

0
3447

REAPER е програма за аудио обработка и запис. Със своя гъвкав, но все пак лесен за работа интерфейс и хиляди възможности REAPER е подходящ както за начинаещи така и за професионалисти.

Служи за редактиране на MP3, OGG и MIDI файлове. REAPER поддържа неограничен брой звукови слоеве, които можете да добавяте към създавания или редактирания файл. Можете да дефинирате честота на регенерация, брой канали (моно или стерео) и формата на изходния файл. С помощта на визуалната времева скала лесно преминавате към желан фрагмент на файла.

REAPER притежава много функции, които служат за запис и редактиране на аудио файлове. Това е едно богато на функции приложение. Със сериозния, но практичен инструмент можете да записвате, аранжирате, редактирате и рендирате многопистови аудио файлове.

REAPER поддържа ASIO, Kernel Streaming, WaveOut и DirectSound за плейване и запис. Чете WAV, OGG и MP3 формат, а записва в WAV.

Позволява добавяне на plugin-и; многослойно undo/redo; облича се в скинове (включително създадени от вас цветови теми) и много други. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в REAPER 5.984 Final

Официална страница
Изтегли: REAPER 5.984 Final 32-bit (9.79 MB)
Изтегли: REAPER 5.984 Final 64-bit (11.4 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за