Replay Music 8.0.2.9

0
2030

Replay Music е програма за запис на аудио поток от произволен източник в МР3 формат. Програмата автоматично попълва MP3 таговете. При необходимост можете да запишете музиката на CD, iPod или друг MP3-плейър. Програмата е проста и удобна за употреба, като същевременно предлага всички необходими опции за настройка.

Replay Music е уникален софтуер за запис на музика, независимо откъде я слушате – оналйн радио, клип, промота. Всяка една песен директно бива записана на компютъра ви с попълнени данни за артист, жанр и албум! Имате свободата да записвате готовите MP3-ки директно на диск, iPod или друг музикален плейър. Освен това тази програма е изключително лесна за употреба. Какъв прекрасен начин да научаваш нови парчета с лекота !

За разлика от другите такива програми, Replay Music работи с всички висококачествени онлайн радиа, Myspace песни в профилите, музикални видео клипове и още много.

Replay Music е предназначена за хора, които обичат да слушат онлайн радио и биха искали да го записват. Програмата е в състояние да записва всяко аудио на вашия компютър. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Replay Music 8.0.2.9:

Misc fixes and improvements

Официална страница
Изтегли: Replay Music 8.0.2.9 (10.7 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за