Revo Uninstaller 2.4.2 Free / 5.0.8 Pro

2
13606

Revo Uninstaller е безплатна програма за деинсталиране, която показва всички ваши инсталирани програми и компоненти, позволявайки доста по-пъргавото им деинсталиране. Инструментът включва допълнителни почистващи функции за вашата система с помощта на които ще премахнете излишната информация. Предлага алтернативен интерфейс (по-бърз и удобен) за Windows-кия Windows Add/Remove software диалог. Revo Uninstaller позволява изключване автоматичното стартиране на избрани програми. Програмата има и наличен български интерфейс.

Revo Uninstaller освен да премахва напълно вашите програми, може да ви помогне да изчистите и Windows-а от ненужните файлове. С уникалната опция „Hunter mode“, можете да управлявате и да взимате информация за всяка стартирано приложение, а пък с „Drag & Drop“ опцията можете да добавите с влачене някоя програма, което я няма в списъка за деинсталация на Revo Uninstaller . Може да изтривате хронологиите в браузърите ви, както и да контролира стартиращите се с Windows-а приложения. Лиценз: Безплатен (Freeware) / Pro Платен (Shareware).

Повече за Revo Uninstaller можете да научите от нашата статия Revo Uninstaller – ръководство за работа.

Промени в Revo Uninstaller Free 2.4.2:

  • Improved – Scanning algorithms for leftovers
  • Fixed minor bugs
  • Updated language files
  • New language – Georgian

Промени в Revo Uninstaller Pro 5.0.8:

  • Improved – Creation of Full Registry Backup
  • Fixed minor bugs
  • Updated language files

Официална страница
Изтегли: Revo Uninstaller Free 2.4.2 (7.18 MB)
Изтегли: Revo Uninstaller Free Portable 2.4.2 (9.24 MB)

Изтегли: Revo Uninstaller Pro 5.0.8 (16.5 MB)
Изтегли: Revo Uninstaller Pro Portable 5.0.8 (25.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари