Samsung PC Studio 7.2.24.9

0
67

Samsung PC Studio ви позволява лесно да управлявате файловете на вашия Samsung мобилен телефон. Първата стъпка е да свържете вашия телефон към компютъра. Може да изберете и конфигурирате типа на връзката, която използва вашия мобилен телефон: USB, Bluetooth, Infrared или Serial.

При свързването към компютъра вие ще имате достъп до личните си данни и мултимедийни файлове. Този безплатен, професионален инструмент ще ви позволи да прехвърляте файлове от компютъра към телефона или да получавате данни от него, като телефонен указател и органайзер. Може да модифицирате различни мултимедийни файлове с опцията Multimedia Manager. Всичко, което трябва да направите е да внесете файловете от телефона, компютъра или CD, да ги редактирате и след това да ги изпратете обратно на телефона си.

С Multimedia Player може да възпроизведете мултимедийните файлове, които са съвместими с телефона (филми, звуци и мултимедийни съобщения). Samsung PC Studio ви позволява и да организирате и редактирате вашите телефонни и мултимедийни съобщения на компютъра си и да създавате нови директно и да ги изпращате през телефона си.

Samsung PC Studio предлага интересни свойства, като опция за синхронизиране на данните, запаметени на телефона с данните на компютъра, и Networking Wizard, който ви позволява да се свържете към Интернет, използвайки мобилния си телефон като модем. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Samsung PC Studio 7.2.24.9 (54.2 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари