Sandboxie 5.30 Final

1
2556

Sandboxie е програма за виртуализация. Тя има за цел да изолира приложенията, които стартирате чрез нея, като пренасочва всичките файлове, ключове и други следи, които оставят, към контролирана и отделена зона и така да предотврати евентуални промени и дори повреди по системата Ви.

Основните и най-често срещани изолирани чрез Sandboxie програми са интернет браузърите, но можете да стартирате всяка програма в изолирана среда. По този начин програмите не могат да навредят на компютъра Ви и със спирането им се изтриват и всички техни следи.

Sandboxie повишава нивото на безопасност при сърфиране в интернет.

Програмата позволява да стартирате браузър или друго приложение така, че всички промени, свързани с използването на съответното приложение да се запишат в т. нар. пясъчник. Така можете лесно да възстановите оригиналната конфигурация, ако по време на интернет сесията са променени настройките. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Sandboxie 5.30 Final:

Addressed a bug that affected activations and licensing creation.
Added partial support for WIndows 10 Insider -Fast ring version 18362 (still working on full support, we are aware downloads will not work from sandboxed browsers) .

Официална страница
Изтегли: Sandboxie 5.30 Final (5.93 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Асмил Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Асмил
Асмил

вече не е безплатна