Sandboxie 5.33.3 Final

4
3312

Sandboxie е програма за виртуализация. Тя има за цел да изолира приложенията, които стартирате чрез нея, като пренасочва всичките файлове, ключове и други следи, които оставят, към контролирана и отделена зона и така да предотврати евентуални промени и дори повреди по системата Ви.

Основните и най-често срещани изолирани чрез Sandboxie програми са интернет браузърите, но можете да стартирате всяка програма в изолирана среда. По този начин програмите не могат да навредят на компютъра Ви и със спирането им се изтриват и всички техни следи.

Sandboxie повишава нивото на безопасност при сърфиране в интернет.

Програмата позволява да стартирате браузър или друго приложение така, че всички промени, свързани с използването на съответното приложение да се запишат в т. нар. пясъчник. Така можете лесно да възстановите оригиналната конфигурация, ако по време на интернет сесията са променени настройките. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Sandboxie 5.33.3 Final:

  • Fixes issues related to browser downloads failing in Sandboxie 5.33.2 when Windows Search is disabled.

Официална страница
Изтегли: Sandboxie 5.33.3 Final (5.85 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Асмил
Асмил

вече не е безплатна

Мартин
Мартин

Sandboxie 5.31.4 Final Май пак е безплатна.

AxOx
AxOx

От тази версия 5.31.4 – става безплатна , но и няма да се поддържа от фирмата.
Навремето закупиха фирмата и беше преуспяващ продукт… май само уволниха разработчиците и сега даже не искат да го поддържат. Поне сега е безплатен и вече май е с отворен код, тааа не е чак толкова зле… май.
Ползвам го от над 7 години и благодарение на него, спрях да ползвам антивирусни… каквото и да влиза в компютъра, не може да навреди на компютъра ми, защото всичките ми браузъри или странни програми ги стартирам във виртуален Sandbox. Не съм имал вирус откакто го ползвам.

Ратнемок
Ратнемок

@AxOx

Не съм търсил инфо, но дано си прав за отворения код и дано това не е краят на Sandboxie. Супер програмка си е!