Sandboxie 1.9.6 Plus / 5.64.6 Final

6
8301

Sandboxie е програма за виртуализация. Тя има за цел да изолира приложенията, които стартирате чрез нея, като пренасочва всичките файлове, ключове и други следи, които оставят, към контролирана и отделена зона и така да предотврати евентуални промени и дори повреди по системата Ви.

Основните и най-често срещани изолирани чрез Sandboxie програми са интернет браузърите, но можете да стартирате всяка програма в изолирана среда. По този начин програмите не могат да навредят на компютъра Ви и със спирането им се изтриват и всички техни следи.

Sandboxie повишава нивото на безопасност при сърфиране в интернет.

Програмата позволява да стартирате браузър или друго приложение така, че всички промени, свързани с използването на съответното приложение да се запишат в т. нар. пясъчник. Така можете лесно да възстановите оригиналната конфигурация, ако по време на интернет сесията са променени настройките. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Sandboxie 1.9.6 Plus / 5.64.6 Final

Официална страница
Изтегли: Sandboxie 5.64.6 Final за Windows 32-bit (2.15 MB)
Изтегли: Sandboxie 5.64.6 Final за Windows 64-bit (2.73 MB)

Изтегли: Sandboxie 1.9.6 Plus за Windows 32-bit (16.1 MB)
Изтегли: Sandboxie 1.9.6 Plus за Windows 64-bit (18.5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари