Screenshot Captor 4.36.2 Final

0
2451

Screenshot Captor е безплатна програма за професионално произвеждане на серии от снимки на екрана (screenshots). Тя определено се различава от повечето инструменти за снимане на работния плот, понеже е предназначена за правене на множество скрийншоти за минимум време и с минимална намеса от ваша страна.

Screenshot Captor включва в себе си цялостен браузър за графични изображения. Поддържа уникални ефекти, невиждани за другите инструменти, включително възможност за автоматично локализиране на активния в момента прозорец и заснемането му (докато при повечето подобни програми ако обекта се размести, той не бива заснет цялостно или изобщо „отсъства“ от снимката).

Програмата поддържа тонове методи за снимане на екрана, включително заснемане на целия екран, определени области, произволни участъци, точно фиксирани по размер участъци от прозорци и т.н., като всеки метод си има „горещ клавиш“ за лесно прилагане.

Но изненадите не свършват със заснемането на желания обект, напротив – тепърва започват. Щом направите снимката си, тя се записва в базата данни на програмата и бива наредена в редицата с предходни фотографии, от където можете да я изберете и манипулирате. Screenshot Captor ви позволява например да „замъглявате“ пространството около заснетия обект, така че вниманието на зрителя да се фиксира върху него; ограждане на желан район с червен маркер; добавяне на коментари към съответното изображение; прибавяне на сянка към снимката; маскиране на образа не отвън, а вътре в избран район и др. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Screenshot Captor можете да научите от нашата статия Screenshot Captor – кратко ревю.

Официална страница
Изтегли: Screenshot Captor 4.36.2 Final (8.50 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари