Secret Disk 2022.11

1
877

Secret Disk създава допълнителен диск в компютъра ви, който е невидим и е достъпен след въвеждане на правилната парола. Може да имате няколко такива диска.

Secret Disk създава на допълнителни локални дискове, които могат да се скрият от любопитни погледи с помощта на парола.

Интерфейсът на програмата е интуитивен и лесен за използване. При опит за достъп до опциите на секретния диск, трябва да въведете парола. Самият диск, файловете и папките в него могат да се защитят с парола.

Когато Secret Disk е отворен, можете да му зададете статут на видим или невидим. В допълнение, можете да зададете отваряне на диска при стартиране на Windows.

Secret Disk консумира малко системни ресурси – CPU и RAM. Има бързо време за реакция и не предизвиква проблеми в работата на операционната система.

Безплатната версия на програмата поддържа само един скрит диск. Разработчикът предлага също Pro версия с разширени функционални възможности.

Secret Disk не криптира файловете и папките, които се намират в него, а просто ограничава достъпа до тях. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Secret Disk 2022.11:

Added translation to Chinese (Simplified).
Improved internal algorithm for language detection.

Официална страница
Изтегли: Secret Disk 2022.11 (2.27 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари