Secret Disk 2301

1
1296

Secret Disk създава допълнителен диск в компютъра ви, който е невидим и е достъпен след въвеждане на правилната парола. Може да имате няколко такива диска.

Secret Disk създава на допълнителни локални дискове, които могат да се скрият от любопитни погледи с помощта на парола.

Интерфейсът на програмата е интуитивен и лесен за използване. При опит за достъп до опциите на секретния диск, трябва да въведете парола. Самият диск, файловете и папките в него могат да се защитят с парола.

Когато Secret Disk е отворен, можете да му зададете статут на видим или невидим. В допълнение, можете да зададете отваряне на диска при стартиране на Windows.

Secret Disk консумира малко системни ресурси – CPU и RAM. Има бързо време за реакция и не предизвиква проблеми в работата на операционната система.

Безплатната версия на програмата поддържа само един скрит диск. Разработчикът предлага също Pro версия с разширени функционални възможности.

Secret Disk не криптира файловете и папките, които се намират в него, а просто ограничава достъпа до тях. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Secret Disk 2301:

Introducing new function – reset PIN code without email confirmation. Please note that for security purposes all contents of the secret disk will be deleted too (all your files on the secret disk will be deleted). Use with caution!

Официална страница
Изтегли: Secret Disk 2301 (2.28 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари