SiSoftware Sandra Lite 2018 30.20

0
2905

SiSoftware Sandra е инструмент за анализиране и диагностика на системата. Показва цялата информация (включително и недокументираната), която трябва да знаете за Вашия хардуер и софтуер.

SiSoftware Sandra Lite е алтернатива на EVEREST – програма за извеждане на пълна информация за инсталирания хардуер и софтуер, като към това има и добри възможности за бенчмарк и тестове на хардуерните компоненти. Интерфейсът на програмата е лесен и удобен за работа.

Предназначена е както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Представлява 32 и 64-битов анализатор, който включва benchmarking тестване. Със SiSoftware Sandra Lite ще получите информация за: CPU, chipset, video adapter, ports, printers, sound card, memory, network, Windows internals, AGP, ODBC Connections, USB2 и FireWire.

Позволява ви да записвате, разпечатвате, изпращате или вмъквате в ADO/ODBC бази данни нейните доклади в текстов, HTML, XML, SMS/DMI или RPT формат. Лиценз: Платен (Shareware), но безплатен за лична/некомерсиална употреба. Пълната версия включва допълнителни модули.

Промени в SiSoftware Sandra Lite 2018 30.20:

Hardware Support:AMD Ryzen2 (Matisse), Stoney Ridge updated support
Intel CometLake (CML), CannonLake (CNL), IceLake (ICL) updated support
CPU Benchmarks:Tools (Visual C++ compiler 142) Update
GPGPU Benchmarks:CUDA SDK 10.1 Updated
OpenCL: Updated SDK support

Официална страница
Изтегли: SiSoftware Sandra Lite 2018 30.20 (162 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за