SIV (System Information Viewer) 4.51

0
365

SIV (System Information Viewer) е приложение, предоставящо информация за вашата операционна система, мрежа, процесор, шина, USB и други. С инструмента можете лесно и бързо да се доберете до всякаква информация за компютъра ви. Данните биват разпределяни по категории и подкатегории. Не изисква инсталация. SIV е напълно безплатна програма и може да работи под Windows XP, Vista, 7, 2008, 2003, 2000 и NT4. Windows 95, 98 и Me също са поддържани.

SIV (System Information Viewer) е безплатна полезна програма за извеждане пълна информация за общия състав на компютъра ви. Стоварва много и ценна информация за Windows-a, мрежата и хардуера ви: основна, за системата, процесор, PCI, USB, за машината, хардуерни сензори, свързани компютри и др. С инструмента можете лесно и бързо да се доберете до сведения за РСто от неговите най-проникновени дълбини.

SIV (System Information Viewer) е безплатна и разполага с много удобен за работа интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: SIV
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: SIV (System Information Viewer) 4.51 (1.88 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари