SketchUp 2021 21.0.339.0

0
866

SketchUp Make е съвсем проста, но мощна и удобна програма, предназначена за създаване, преглеждане и редактиране на триизмерни модели на сгради, интериор, най-различен ландшафт, 3D-обекти и други архитектурни компоненти. С помощта на SketchUp Make е възможно добавянето на нови детайли, текстури и всевъзможни нови елементи към вече създадени модели. В софтуерния пакет са включени готови реалистични текстури.

Програмата SketchUp Make се разпространява с плъгин за  Google Earth, с помощта на който е възможно създадените триизмерни обекти да бъдат поставяни в картографската онлайн-услуга на Google. Възможно е и използване на триизмерни обекти от Google Earth, като например съществуващи здания и други. Възможно е използването на готовите модели от 3D архива на Google, който потребителите на програмата Google SketchUp използват за обмен на разнообразни триизмерни модели.

Google SketchUp е лесна за разучаване програма за триизмерно моделиране, разработена (личи по името) от Google.

Google SketchUp дава възможност с няколко клика на мишката да се потопите в света на 3D-моделирането. Могат да се създават модели на сгради, отделни етажи, мебели, дори космически кораби. Създадените модели могат да се принтират или да се публикуват в специално създадения „уеб-склад“ на Google – 3D Warehouse.

Google SketchUp е с удобен, интуитивен интерфейс и може да ви е от полза при създаване, разглеждане и редактиране на триизмерни проекти. Дори и начинаещи потребители ще могат да създават различни триизмерни обекти (сгради, превозни средства, уреди или за каквото още се сетите) без особени затруднения. В SketchUp е включен плъгин за Google Earth. Програмата поддържа работа с текстури. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: SketchUp Pro 2021 21.0.339.0 за Windows 64-bit (432 MB)
Изтегли: SketchUp Pro 2021 21.0.339.0 за MacOS 64-bit (494 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари