Skype 8.53.0.85

30
36654

Skype е програма за разговори през интернет. Не накъсва, няма ехо, има изключително приятен и интуитивен интерфейс.

Skype e компактна програма за провеждане на безплатни телефонни разговори из целия свят. Дори може да се каже, че Skype превъзхожда обикновените телефони, предоставяйки по-добро качество на звука. Друго предимство на приложението е, че работи дори през firewall и не се нуждае от допълнително конфигуриране. Използваната технологията е доста стабилна, а навигацията е много лесна и удобна.

Skype разполага с многоезичен интерфейс, включително български език. Авторите гарантират, че Skype не съдържа шпионски приложения. Има възможност за осъществяване и на видеовръзка.

Допълнително се предлага SkypeOut – платена услуга, чрез която може да се говори с обикновени телефони по целия свят, при това на ниски цени. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Skype 8.53.0.85 Final (65.6 MB)

30
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
13 Коментари
17 Отговори на коментарите
16 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
БайХой
БайХой

Усират я със всяка нова версия…..

Антикомунист
Антикомунист

Осират*

ppp
ppp

И как правиш проверката на думата „осро“ или „усро“ казваш?

Филипов
Филипов

„Програмата използва P2P (peer-to-peer) метод, за да Ви свърже с други потребители“ Вярно, че от Паисиево време само се преписва, но от версия 7 насам не е p2p и всичко минава през сървърите на M$. И очевадно наглеят – защо трябва да си подарявам безвъзмездно авторството на тях? „До степента, необходима за предоставянето на Услугите на Вас и други лица (което може да включва промяна на размера, образа или формата на Вашето Съдържание с цел по-добро съхранение или показване на Вас), за защитата Ви и защитата на Услугите и за подобряване на продукти и услуги на Microsoft, Вие предоставяте на… Виж още »

Йово
Йово

ГОРЕ ДОЛУ!

Майкрософт смърди
Майкрософт смърди

Сега кой Skype да позлвам?
Стария 7.40.0.151, който си ми е на компютъра,
новия 8.17.0.2, който е за Desktop (различен от Windows 10),
приложението за Windows 10 – версия 12 и нещо
или онлайн версията през web.skype.com?
И ако трябва някой приятел, който няма Skype да се регистрира как да му обесня за Майкрософт акаунта?
Въобще страшна каша…

Понго76
Понго76

Когато ме насилиха да мина на 6-тицата не ми беше приятно, но беше поносимо. Когато въведоха безумните балони и шарении в 7-цата се съпротивлявах до последния възможен момент с блокиране на достъп до сайта им и т.н. и подмолните им ъпдейти, където примерно с пача на Линдолс ти обновяват скайпа, сега са подготвили отново мега лай.но. Извинявай Калин Карабойчев, но Скайп не е компактна програма. При 90мб РАМ е втора след браузера в паметта, да не говорим, че от новата версия я налагат като фулскриин, а дори не в прозорец. И това е от фирмата, която ни предлага по дефиниция… Виж още »

Zero
Zero

Това с насилването не е хубаво. Жалко, че са те принудили да ползваш програмата.

Истината
Истината

Неграмотник, който пише линдолс по-добре да мълчи.

Arebe
Arebe

Тая шитня 8,21 ми се инсталира постоянно след рестарт въпреки че го деинсталирам. Като се логна на следващия ден – хоп съобщение че е инсталирано и на всичкото отгоре съм логнат!! Акаунта ми е достъпен и за други хора и като ме няма всеки може да ми разглежда скайпа – това е безумие!

адасдас
адасдас

Skype (8) вече е нетърпимо зле. Невъзможно е да се работи просто. Няма ги отделните прозорчета с различните ми разговори, всичко е в общата каша. Без да искам пиша неща на един, в разговора ми с друг. Споделянето на екрана е пълен боклук. Не може да се настройва. Оглеждам се за алтернатива. Просто не знам какво целят тия лайнета от Скайпа. Не виждам никаква човешка логика на работата им.

ddhh
ddhh

Телеграм. Най-доброто което съм ползвал.

alabala
alabala

Леле, майко… От трън, та на глог..

Истината
Истината

Говориш пълни глупости. Съвсем нормално се излиза от скайп, че дори можеш да излезеш с изтриване на данните си и никой не може да те логне.

the professor
the professor

на скапанайп пак спряха класическата версия…

AxOx
AxOx

С тъга мога да кажа, че няма алтернатива… всичко е зле и ако някой намери такава да сподели защото и аз не искам да ползвам Скайпа. 1. Това е единственната програма която работи на Уиндоус, Линукс, Андроид и Ябълката. 2. Освен това има споделяна на екран, 3. Видео разговори с множество хора. 4. Важен елемент е, че не ти иска телефон за да се инсталира и да ти открадне всички контакти. 5. Да има възбожност да си пишеш съобщения до хората добавени в списъка ти. Тааа ако някой намери аналог който има тези 5 важни точки, да пише… аз търся… Виж още »

the professor
the professor

pidgin + плугин за скайп (ползва уеб версията на скайп), но само чат, за разговори и видео – само майрософския боклук…

чайник
чайник

Ти си намерил точно коя да ползваш. На китайците събирачката на информация 😀

Питанката
Питанката

Ovvo пробвай

Мразя нацистите
Мразя нацистите

Slack

Мразя нацистите
Мразя нацистите

„4. Важен елемент е, че не ти иска телефон за да се инсталира и да ти открадне всички контакти.“ – не давай достъп на ниво ОС, за това ползвай последна версия на Андроид и/или АйОС.

Zenon
Zenon

Аз ползвам димни сигнали.

Tox
Tox

Това, което ти трябва, е Tox. За разлика от Telegram и другите комерсиални шитни е open source. Затова не събира лични данни и няма вероятност утре някой да го купи и да го осере тотално, както стана и с ICQ, и със Skype… Е, няма споделяне на екрана, но за дистанционен достъп има стотици други програми.

mitkom1
mitkom1

Ох.Какъв е смисъла от скайп? НИКАКЪВ.Тази чудесна програма става бавна,тромава,тежка и лапа само РАМ и не върши никаква работа .Скайп 3.8 и 4.1 бяха най-добри ,а МС като купиха скайп ТЕ ГО УБИХА .ТЕ СА УБИЙЦИ .

Михайлова
Михайлова

Пълна каша! Не мога да се спер
авям и ми е много тъпо!

Capitalismus
Capitalismus

Ако ТИ не можеш да се справяш, кой е виновен? Кога ще почнете да поемате ЛИЧНА отговорност?