Slim Browser 16.0.1.0

1
3122

Slim Browser е web браузър, базиран на Internet Explorer, който притежава завидно разнообразие от възможности. Позволява сърфиране в интернет чрез табулатори (tabbed browsing), спира нежеланите pop-up реклами, попълва автоматично формуляри, групира web страници в отделни категории и дори запомня кратки имена на web сайтове, чрез които улеснява достъпа на потребителя до тях.

Slim Browser притежава още възможност за различен облик, бързо търсене, автоматично логване в сайтове, скриване на страници, онлайн преводач и много, много други полезни и интересни опции.

Slim Browser има и опция за web разработчиците, която е редактор с подчертаване за HTML и скриптове, качване на FTP, проверка на правописа (spell check) и много други.

Както всички съвременни браузъри, така и безплатният Slim Browser притежава всичко необходимо, за да направи сърфирането в Интернет по-удобно. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Помени в Slim Browser 16.0.1.0:

  • Fix a bug about default browser setting.

Официална страница
Изтегли: Slim Browser 16.0.1.0 за Windows 32-bit (50.2 MB)
Изтегли: Slim Browser 16.0.1.0 Portable за Windows 32-bit (49.5 MB)
Изтегли: Slim Browser 16.0.1.0 за Windows 64-bit (52.4 MB)
Изтегли: Slim Browser 16.0.1.0 Portable за Windows 64-bit (51.7 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари