SmoothVideo Project (SVP) 4.6.0.246

0
1997

SmoothVideo Project (SVP) е програма за показване на по-плавно видео чрез интерполация на кадрите.

С помощта на SmoothVideo Project (SVP) е възможно да се гледа видео на персоналния компютър с висока динамична детайлност и максимална плавност.

Плавните движения се постигат чрез добавяне на допълнителни нови кадри в оригиналното видео, които съдържат междинните положения на обектите. Ефектът е почти същият, като при съвременните телевизори от висок клас, но SmoothVideo Project (SVP) може да използва възможностите на новите видеокарти, поддържа OpenCL и понижава натоварването на централния процесор.

Програмата има богати настройки и постига по-добри резултати от различните хардуерни технологии. SmoothVideo Project (SVP) е особено удобен и с това, че е съвместим и може да работи със всякакви видеоплейъри.

Програмата не се влияе от вида на видеото и работи със всякакви формати, включително и с 3D. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в SmoothVideo Project (SVP) 4.6.0.246

Официална страница
Изтегли: SmoothVideo Project (SVP) 4.6.0.246 (9.60 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари