SMPlayer 22.7.0

1
3583

SMPlayer е безплатен медиен плейър за Windows и Linux с вградени кодеци, които могат да възпроизведат всички видео и звукови формати. Не се нуждае от външи кодеци. Просто инсталирайте SMPlayer и ще можете да възпроизвеждате всички формати без неудобството да търсите и инсталирате пакети с кодеци.

Едно от най-интересните нововъведения в SMPlayer: помни настройките на всички файлове, които възпроизвеждате. Така започвате да гледате филм, но трябва да излезете… не се притеснявайте, когато отново отворите същия филм възпроизвеждането ще продължи от същото място, на което сте го спрели и със същите настройки: звуков запис, субтитри, сила на звука…

SMPlayer е графичен потребителски интерфейс (ГПИ) за наградената MPlayer, която е способна да възпроизвежда почти всички известни видео и звукови формати. Като изключим достъпността до най-общите и полезни опции на MPlayer, SMPlayer включва и други интересни новости като възможността да се възпроизвежда Youtube видео или изтегляне на субтитри. Лиценз: Безплатен (GPL).

Повече за SMPlayer можете да научите от нашата статия SMPlayer – кратко ревю.

Промени в SMPlayer 22.7.0:

* Initial support for Wayland.
* Some fixes and improvements in the playlist.
* Show cache info in the OSD (Shift + I).

Официална страница
Изтегли: SMPlayer 22.7.0 за Windows 32-bit (44.4 MB)
Изтегли: SMPlayer 22.7.0 за Windows 64-bit (50.2 MB)
Изтегли: SMPlayer 22.7.0 Portable за Windows 32-bit (39.4 MB)
Изтегли: SMPlayer 22.7.0 Portable за Windows 64-bit (44.7 MB)
Изтегли: SMPlayer 22.7.0 за Linux (4.94 MB)
Изтегли: SMPlayer 22.7.0 за MacOS (4.94 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари