SnagIt 7.1.2

0
36

SnagIt e професионална Screencapture-програма, която може да записва и видео,както и да направи Screenshot в различни перспективи. По желание SnagIt може да се интегрира в менютата на отделни апликации на Microsoft (MS Office, Internet Explorer).
SnagIt блести със своята възможност за конфигуриране и своя капацитет на действие. Тя е способна да запаметява съдържанието на екрана не само под Windows, но и под DOS.
Естествено, както е обичайно за тази категория програми, и тази предлага Capture на съдържанието на различни прозорци, на цялото съдържание на екрана или само на отделна негова част. С този софтуер можете да запаметявате видео (включително и звука към него), текстове, картини и др. като .avi-файлове.
За добрата функционалност се грижи интегрираният Wizard, с който удобно можете да правите всички необходими настройки. Лиценз: Shareware.

Промени в тази версия:
Added the standard close button to the Tip of the Day and Check for Update dialogs.
Fixed a problem with a Full Screen DOS window minimizing when output is set to Printer.
Fixed a problem with the FrameMaker plug-in if the plug-in is installed to the FrameMaker plug-ins directory.
Fixed a problem with using Program output in German and Italian versions.

Официална страница: www.techsmith.com
Download: SnagIt 7.1.2 | BG Mirror 1 | BG Mirror 2 (9.31 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари