Speccy 1.31.732

0
1728

Speccy е безплатен, модерен информационен инструмент за вашият компютър, разработен от създателите на небезизвестната програма за почистване, CCleaner.

Speccy е много добра безплатна програма която дава информация с какъв хардуер разполагате, операционна система, температури на хардуерни компоненти-дънна платка, процесори, видео карта, хард диск.

Speccy ще ви даде детайлна информация за хардуерните компоненти на вашият компютър, включително процесор, твърд диск, дънна платка, RAM памет, брой слотове, информация за графичната и звукова карти, оптични устройства и т.н. Също така, ще получите информация за операционната система – дата на инсталиране, сериен номер. Подробна информация за мрежовите настройки.

Освен това Speccy визуализира точните данни от температурните датчици на различните компоненти, така че лесно да се види дали има проблем с тях. Резултатите могат да бъдат запазени като различни файлови формати за справка, хвалба или оплакване.

На пръв поглед може да изглежда като Speccy тулче за системни администратори и потребители. Това със сигурност е така, но може също да помогне и на обикновените потребители. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Speccy 1.31.732:

Improved Windows 10 Creators Update compatibility
Updated GPU information and sensor tracking
Improved 32-bit build architecture
Improved localisation and languages support
Minor GUI improvements
Minor bug fixes

Купи Speccy Professional сега!

Официална страница
Изтегли: Speccy 1.31.732 (5.99 MB)
Изтегли: Speccy Portable 1.31.732 (5.14 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за