SpeedUpMyPC 6.2.0.0

0
216

Искате компютърът ви да работи по-бързо? Малко настройки биха могли да ви спестят покупката на нови компоненти. SpeedUpMyPC е в състояние да освободи известно количество оперативна памет (RAM), да оптимизира интернет връзката ви, да преразпредели процесорното време за по-ефективна работа на компютъра и като следствие от всичко това – да предотврати някои системни сривове и да ускори времето за зареждане.

SpeedUpMyPC наблюдава постоянно нивото на използване на наличните системни ресурси, в това число натоварването на процесора, обема на използваната реална и виртуална памет, състоянието на връзката към Интернет (ако разполагате с такава).

Основното приложение на SpeedUpMyPC е да ви помогне да оптимизирате работата със софтуера, да разполагате с максималното възможно количество свободни ресурси по всяко едно време и да ви предпази от колкото е възможно повече „забивания“ на операционната система. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в SpeedUpMyPC 6.2.0.0:

2018 Version
Improvements to user interface
Bug Fixes

Официална страница
Изтегли: SpeedUpMyPC 6.2.0.0 (1.28 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари