Spy Emergency 2020 25.0.800

1
3869

Spy Emergency бързо и безопасно премахва от компютъра ви шпионските модули и други интернет-зарази: Spyware; Adware; Malware; ActiveX Components; Dialers; Keyloggers; Viruses; Trojans и др.

Интерфейсът на Spy Emergency е лек и приятен за използване, а функционалността и бързодействието впечатляват.

Макар и да не са най-опасните, тези зловредни кодове създават тунели, които могат лесно да се експлоатират от хакери с цел достъп до лична информация.

Spy Emergency има не само добре организиран и интуитивен графичен интерфейс, но и доста развит енджин за сканиране. Налични са множество опции за настройка на приложението според конкретните нужди от защита.

Програмата поддържа също планиране на сканирането, както и списък с приложения, които се изключват от сканирането. Потребителите на Spy Emergency имат възможност за достъп до последни новини от областта на вирусите и помощ от експерти.

Spy Emergency може да се ползва като отлично допълнение към традиционните антивирусни решения, тъй като не винаги те предлагат специфична защита срещу изброените заплахи.  Абонамент за програмата с продължителност една година и лиценз за 3 компютъра струва 29,95 долара. Достъпна за сваляне е и безплатна версия на програмата. Лиценз: Платен (Shareware).

Купи Spy Emergency сега!

Официална страница
Изтегли: Spy Emergency 2020 25.0.800 (31.1 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари