Spy Emergency 2019 25.0.760

1
3625

Spy Emergency бързо и безопасно премахва от компютъра ви шпионските модули и други интернет-зарази: Spyware; Adware; Malware; ActiveX Components; Dialers; Keyloggers; Viruses; Trojans и др.

Интерфейсът на Spy Emergency е лек и приятен за използване, а функционалността и бързодействието впечатляват.

Макар и да не са най-опасните, тези зловредни кодове създават тунели, които могат лесно да се експлоатират от хакери с цел достъп до лична информация.

Spy Emergency има не само добре организиран и интуитивен графичен интерфейс, но и доста развит енджин за сканиране. Налични са множество опции за настройка на приложението според конкретните нужди от защита.

Програмата поддържа също планиране на сканирането, както и списък с приложения, които се изключват от сканирането. Потребителите на Spy Emergency имат възможност за достъп до последни новини от областта на вирусите и помощ от експерти.

Spy Emergency може да се ползва като отлично допълнение към традиционните антивирусни решения, тъй като не винаги те предлагат специфична защита срещу изброените заплахи.  Абонамент за програмата с продължителност една година и лиценз за 3 компютъра струва 29,95 долара. Достъпна за сваляне е и безплатна версия на програмата. Лиценз: Платен (Shareware).

Купи Spy Emergency сега!

Официална страница
Изтегли: Spy Emergency 2019 25.0.760 (30.8 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Gabriel
Gabriel

Неправилен синтаксис на име на файл, име на директория или етикет на том. Къде е проблема? Предварително Ви благодаря за съдействието!