Spyware Terminator 3.0.1.112

0
983

Spyware Terminator е инструмент, с който можете да защитите компютъра си от spyware, adware, троянци, кейлогери и други заплахи, като WebRebates, Look2Me, BetterInternet, VX2 и CWS, идващи от интернет. Той разполага с богата база данни, която можете да обновявате. Програмата ви дава възможност за защита в реално време.

Инсталирайте си безплатният Spyware Terminator, за да попречите на spyware-а да смути сърфирането ви в мрежата. Програмата блокира нежелани приложения преди те да са оказали неблагоприятен ефект върху производителността на компютъра ви.

Spyware Terminator е лесна за използване, отнема минимален ресурс от системата и сканира бързо! Сканирането може да е както автоматично (в зададено време) така и ръчно. Spyware Terminator сканира твърдите устройства, паметта, процесите, регистрите и кукитата. За да бъде винаги актуално, приложението се обновява автоматично. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Spyware Terminator можете да научите от нашата статия Spyware Terminator 2 – пръв поглед.

Официална страница
Изтегли: Spyware Terminator 3.0.1.112 (1.07 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари