SpywareBlaster 6.0

0
507

SpywareBlaster не сканира за шпионски софтуер, нито го премахва. Той предотвратява инсталирането на такъв, като „имунизира“ Internet Explorer и Mozilla/Firefox, предпазвайки ги от злонамерени сайтове, кукита, ActiveX контроли и Browser Help Objects (BHO).

SpywareBlaster блокира инсталацията на повечето зловреден код, който е базиран на ActiveX аплети. За разлика от повечето приложения, които сканират системата и премахват зловредните обекти, след като са попаднали в системата, SpywareBlaster блокира CLSID редовете в регистратурата на познати на нея зловредни приложения и така успешно предотвратява заразяването.

SpywareBlaster позволява и следене и защита от следящи бисквитки (tracking cookies). Друга функция е възможността да се ограничават страници, за които се знае, че разпространяват зловреден код.

SpywareBlaster поддържа няколко браузъра, сред които са Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Pale Moon, Avant Browser, Slim Browser, Maxthon, GreenBrowser. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: SpywareBlaster 6.0 (4.22 MB)

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари