STANDARD Codecs 11.1.9

0
8396

STANDARD Codecs е безплатен пакет от кодери и декодери, създаден от известния Shark007. В списъка на комплекта Standard Codecs са включени всички необходими кодери и декодери за работа с аудио и видео, като специално внимание е обърнато на съвместимостта. Инсталирайки Standard Codecs, потребителят получава всички необходими компоненти за декодиране на медийни файлове от всякакъв тип.

Тази колекция от кодеци ще ви помогне да гледате филми и да слушате песни на различни формати без никакви проблеми. Този пакет поддържа AMR, MPC, OFR, DIVX, MKA, APE, FLAC, EVO, FLV, M4B, MKV, OGG, OGV, OGM, RMVB и Xvid формати, които могат да бъдат заредени с Windows Media Player. Програмата е много проста за инсталиране и не трябва да се правят някакви специални настройки.

Авторът на STANDARD Codecs твърди, че след инсталирането на този пакет е възможно гледането на всякакви MKV файлове, независимо от плеъра. Кодеците  H264/AVC, hi10p/10bit вече са достъпни за всеки потребител. Програмата е напълно съвместима със системата UAC (User Account Control) на новите операционни системи на Microsoft и усложнения при инсталирането няма. Пакетът гарантира гледането на филми със всякакво кодиране, независимо от инсталирания софтуерен плеър. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: ​STANDARD Codecs 11.1.9 (40.0 MB)

3 4 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари