StartIsBack++ 2.8.9 за Windows 10

7
2114

StartIsBack++ е програма за ОС Windows 10, предназначена за феновете на на класическото старт меню на операционната система Windows 7. StartIsBack++ предлага алтернативно меню, като предишното меню се запазва и може да се извика чрез клавишите Ctrl+Win или друга комбинация, избрана от потребителя.

StartIsBack++ не поддържа плочки, а предложеното алтернативно меню е леко модифицирано в сравнение със старт-менюто на Windows 7 – по-строг дизайн, по-различни иконки на някои места, кръгъл аватар.

Потребителят може да променя прозрачността и цветовете и почти всичко останало. Налична е опция за съвсем точно имитиране на стандартното меню от ОС Windows 7.

StartIsBack++ предлага някои нови интересни възможности – поддръжка на компютърни системи с няколко монитора, подсветка имената на най-новите инсталирани програми, възможност за изключване на системните компоненти SearchUI и ShellExperienceHost при стартиране на системата. Лиценз: Платен (Trial).

Промени в StartIsBack++ 2.8.9 за Windows 10:

Fix taskbar not hiding on 1903 when closing Start menu in fullscreen apps

Официална страница
Изтегли: StartIsBack++ 2.8.9 за Windows 10 (1.27 MB)

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
5 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Не на програмата!
Не на програмата!

Пълен боклук и напълно излишна програма! Супер грозно става с него – не инсталирайте никога!

съгласен съм
съгласен съм

Има друга програма – ClassicShell – която е несравнимо по-добра. Предлага както Start menu в стил Win 7, така и класическото – в стил Win 98/XP. Плюс лента с бутони в Windows Explorer, подобна на тази в XP. Плюс стотици настройки – възможност за задаване на собствена картинка за бутона Start, добавяне и премахване на най-различни елементи, създаване на каскадно меню за изключване/приспиване/хибернация, регулиране на цветове, прозрачност и каквото още се сетите… Работи с всички версии на Windows след XP – Vista, 7, 8, 10. И е напълно безплатна. С нейна помощ 10-ката лесно може да бъде направена да изглежда… Виж още »

До съгласен съм
До съгласен съм

@“Въпреки че 10-ката е spyware, който трябва да бъде изтриван, а не настройван… ? Но за съжаление има малоумни потребители, които все още продължават да го използват.“ Абе, какво сте го нарочили тоя Windows 10 – всичките бе? Не мога да разбера!… Бил „spyware“ – като човек, които го използва 2 г. преспокойно мога да заявя, че НЕ Е ВЯРНО! Потребители те му, били „малоумни“ – ела да ме видиш, на малоумен ли ти приличам и после говори! С риск да ме нападнете, въпреки всичко, ще ви споделя: Имам Linux на виртуална машина (и не само) и е отвратителен –… Виж още »

dEMO VERSA
dEMO VERSA

Вярно е тия дни преинсталирах геймърски лаптоп от 10 на 8.1 – почна да ми развява накакви прозорци че не всички ъпдейти ставали… дрън-дрън. Ама че снася на микрософт какво кисело мляко ядеш – ДА. тва дето го пишеш за линукс – ТИ В КОЯ ГОДИНА ЖИВЕЕШ БЕ ПЕРДЕ? Има стотици дистрибуции на линукс, които си имат НЕ САМО КОМАНДЕН РЕД, А И ГРАФИЧЕН ИНТЕРФЕЙС, само потърси. така че ти сам хвърли камък по главата си Linux e един програмен прозорец (конзола) с отворен код, за писане на команди – това е всичко! ТЪЙ ЛИ? Замисли се малко….. Аз лично… Виж още »

Ганчо
Ганчо

ClassicShell-е ужасен.Освен че е безплатен не намирам други плюсове.Графично startisback е 1000 пъти по добре.Но това все пак си е мое мнение.

Радослав
Радослав

Classic Shell вече не се поддържа, последната версия е от август 2017г.

Петко
Петко

Програмата е по-вече от добра…. Лично аз не намирам фрапираща разлика в графичното оформление на Windows 10 под тази програма, спрямо Windows 7. Ползвам я от както съществува. В самото начало беше напълно безплатна, но после промениха това, и стана платена. Програмата си има доста настройки, и най-важното – по никакъв начин не вреди когато се ползва. Лицензът за едно устройство, струва колкото една кутия добри цигари, което от дето и да го погледнеш си е добра оферта. Това, че разни келешчета не им харесва, не означава, че този софтуер не е добър. И аз, примерно, не харесвам преименуваният отбор… Виж още »