StatWin 9.2.2 Final

0
216

StatWin е програма, която ще наблюдава какво се случва в компютъра ви. Програмата ще следи процеси, програми, потребители, различните хардуерни устройства, ще събира статистика и информация за тях и ще ви я даде в удобен за четене, сравняване и анализиране формат. С нея лесно ще можете да наглеждате колко време работи даден компютър, какви процеси работят, какви интернет протоколи се използват, какви интернет сайтове се посещават, активността на потребителя – натискания на клавишите на клавиатурата и мишката и много други. Удобно за мрежови администратори, които искат да следят как работят машините им.

Със StatWin можете да увеличите рязко производителността на компютрите в офиса, компютърната зала, учреждението, бдителното око на шефа ще е на всеки компютър по всяко време. Аргументирано може да се потърси отговорност за пилеене на машинно време, достъп до Интернет или печат на документи. Ще разполагате с пълна и систематизирана статистика за работата на всеки компютър, възможност за защита на файлове, директории и регистри по желание, изпращане на базите данни към сървър, приятен и интуитивен интерфейс, менюта и хелп на български, английски и руски. Лиценз: Платен (Shareware).

Екран: StatWin
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: StatWin Pro 9.2.2 Final (4.34 MB)
Изтегли: StatWin Enterprise 9.2.2 Final (4.94 MB)
Изтегли: StatWin Total 9.2.2 Final (5.21 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари