StopUpdates10 3.5.115

2
1962

StopUpdates10 прави много лесно за потребителите си да деактивират и блокират актуализациите на Windows 10. С едно натискане на един бутон можете напълно да забраните актуализациите, без да счупите нищо. Програмата изпълнява набор от задачи във фонов режим, което гарантира, че Windows не може да изтегля актуализации от сървъра.

StopUpdates10 предлага и бърз бутон за възстановяване, който може да върне компютъра ви в оригиналното състояние, където се допускат актуализации. Бутонът за възстановяване е много удобен, когато имате по-добра интернет връзка и решите да го актуализирате.

Използването на StopUpdates10 е доста просто, изтеглете инсталатора и следвайте стъпките. След като го инсталирате, стартирайте програмата и натиснете оранжевия бутон, който казва Спрете актуализациите на Windows. Voila, всички актуализации вече са деактивирани. Можете да потвърдите това, като отворите Диспечер на задачите и проверка на използването на мрежата от всеки от вътрешните процеси на Window.

Възстановяването на промените също е лесно като детска игра. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона Възстановяване на актуализациите на Windows и всички промени ще бъдат върнати обратно. Програмата също така показва състоянието на Windows Update. Освен това, той ви предоставя и функциите на командния ред, така че можете да включите и StopUpdates10 във вашите скриптове.

StopUpdates10 е лесен и интуитивен за използване и е напълно безплатен, както за лична, така и за търговска употреба и не съдържа рекламен софтуер. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в StopUpdates10 3.5.115:

  • Compatibility with Windows 10 (2104).
  • Added new process to block: UPFC.EXE, related to WaaSMedic.
  • Redesigned.

Официална страница
Изтегли: StopUpdates10 3.5.115 (2.17 MB)
Изтегли: StopUpdates10 3.5.115 Portable (2.71 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари