StopUpdates10 3.6.2021.705

2
2534

StopUpdates10 прави много лесно за потребителите си да деактивират и блокират актуализациите на Windows 10. С едно натискане на един бутон можете напълно да забраните актуализациите, без да счупите нищо. Програмата изпълнява набор от задачи във фонов режим, което гарантира, че Windows не може да изтегля актуализации от сървъра.

StopUpdates10 предлага и бърз бутон за възстановяване, който може да върне компютъра ви в оригиналното състояние, където се допускат актуализации. Бутонът за възстановяване е много удобен, когато имате по-добра интернет връзка и решите да го актуализирате.

Използването на StopUpdates10 е доста просто, изтеглете инсталатора и следвайте стъпките. След като го инсталирате, стартирайте програмата и натиснете оранжевия бутон, който казва Спрете актуализациите на Windows. Voila, всички актуализации вече са деактивирани. Можете да потвърдите това, като отворите Диспечер на задачите и проверка на използването на мрежата от всеки от вътрешните процеси на Window.

Възстановяването на промените също е лесно като детска игра. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона Възстановяване на актуализациите на Windows и всички промени ще бъдат върнати обратно. Програмата също така показва състоянието на Windows Update. Освен това, той ви предоставя и функциите на командния ред, така че можете да включите и StopUpdates10 във вашите скриптове.

StopUpdates10 е лесен и интуитивен за използване и е напълно безплатен, както за лична, така и за търговска употреба и не съдържа рекламен софтуер. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в StopUpdates10 3.6.2021.705:

  • Compatibility with Windows 11 (Build:22000), Windows 10 (21H1).
  • New: block feature updates using TargetReleaseVersionInfo Windows policy.
  • Fixed the bug in SU10Guard service: „A timeout was reached while waiting for the SU10Guard service to connect“. Now SU10Guard will start its starts as delayed. But pay attention that the status of StopUpdates Guard in the main program will be shown as „disabled“ until the service starts. Usually, the service starts within two minutes after boot.
  • Command-line option: „/disable“ is available only in the Premium version because of using it by malware.
  • New Premium option: Hide Promo. It hides the promo offers.

Официална страница
Изтегли: StopUpdates10 3.6.2021.705 (2.24 MB)
Изтегли: StopUpdates10 3.6.2021.705 Portable (2.81 MB)

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари