StrokesPlus 0.4.1.6

0
1466

StrokesPlus е много полезна безплатна програма, която добавя в операционната система Windows разширено управление на всякакви приложения с помощта на компютърната мишка. С помощта на StrokesPlus е възможно управляването на действията чрез жестове, направени с компютърната мишка.

След стартирането на StrokesPlus вече са налични вградени колекции от жестове за различни ситуации и за всякакви потребители – възможна е работата с програмните прозорци, възможно е прехвърлянето от едно към друго работещо приложение, много лесно управляване на медиен плеър и още много други.

StrokesPlus позволява създаването на собствени жестове и прикачване на собствени команди към тях, както и редактиране на вече съществуващите жестове. Ако нищо не е променяно в настройките, активирането на жестове става чрез натискане и задържане на десния бутон на мишката и след това е необходимо да се изпълни съответното движение. StrokesPlus е портативна и може да бъде стартирана от флаш-стик. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в StrokesPlus 0.4.1.6:

– Added missing Type (return) property to GetHelpJson Property entries

Официална страница
Изтегли: StrokesPlus 0.4.1.6 (17.4 MB)
Изтегли: StrokesPlus 0.4.1.6 Portable (21.5 MB)

4 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари