StrokesPlus 0.5.7.4

0
2734

StrokesPlus е много полезна безплатна програма, която добавя в операционната система Windows разширено управление на всякакви приложения с помощта на компютърната мишка. С помощта на StrokesPlus е възможно управляването на действията чрез жестове, направени с компютърната мишка.

След стартирането на StrokesPlus вече са налични вградени колекции от жестове за различни ситуации и за всякакви потребители – възможна е работата с програмните прозорци, възможно е прехвърлянето от едно към друго работещо приложение, много лесно управляване на медиен плеър и още много други.

StrokesPlus позволява създаването на собствени жестове и прикачване на собствени команди към тях, както и редактиране на вече съществуващите жестове. Ако нищо не е променяно в настройките, активирането на жестове става чрез натискане и задържане на десния бутон на мишката и след това е необходимо да се изпълни съответното движение. StrokesPlus е портативна и може да бъде стартирана от флаш-стик. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в StrokesPlus 0.5.7.4:

– Removed error popup for WM_REGISTERSINGLEHOTKEY message calls when hot key is already registered since this is only intended for internal use during the hot key execution workflow

Официална страница
Изтегли: StrokesPlus 0.5.7.4 (18.3 MB)
Изтегли: StrokesPlus 0.5.7.4 Portable (22.5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари