Sublime Text 4 Build 4107

0
985

Sublime Text е мощен кросплатформен текстов редактор, предназначен преди всичко за писане и редактиране на сорс-код, но предоставя и всичко необходимо, за писане на статии и проза.

Независимо как ще бъде използван Sublime Text, редакторът предлага богата функционалност и различни интересни възможности, като например множествено маркиране, различни курсори, разделно редактиране. Тези и други особености правят работата с редактора Sublime Text много удобна и бърза.

В Sublime Text е вградена поддръжката на програмните езици Clojure, Perl, JavaScript, Haskell, Erlango и Escala. Възможно е създаването на макроси, които автоматизират работата с редактора.

Поддържат се плъгини, написани на програмния език Python. Възможна е настройката на всички горещи клавиши, според изискванията на потребителя.

Sublime Text е мощен софтуерен инструмент за редактиране на текст, който се харесва от много хора. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Sublime Text 4 Build 4107:

  • New hardware_acceleration setting will composite the UI on the GPU
  • By default, GPU rendering is enabled on Mac, and disabled on Windows and Linux
  • Details about the active GPU will be displayed in the Console

Официална страница
Изтегли: Sublime Text 4 Build 4107 за Windows 64-bit (18.1 MB)
Изтегли: Sublime Text 4 Build 4107 Portable за Windows 64-bit (27.6 MB)
Изтегли: Sublime Text 4 Build 4107 за Linux 64-бита (16.3 MB)
Изтегли: Sublime Text 4 Build 4107 за MacOS (41.5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари