SUPERAntiSpyware 8.0.1052 Final

3
3117

SUPERAntiSpyware е напълно безплатна програма, която засича и премахва хиляди Spyware, Adware, Malware, Trojans, KeyLoggers, Dialers, Hi-Jackers и червейчета. Една защитна програма, която не се справя само с лесните, но с всички вредители, проникнали в системата Ви. Има и опция за поправяне на повредени редове в регистрите, на нарушени мрежови свързвания.

SUPERAntiSpyware Free предлага повърхностно, цялостно и моделирано сканиране на твърди дискове, отделни папки, подвижни устройства и др. Предлага маркиране на отделни обекти като доверени, с което ги изключвате от сканиране, изключване на файлове и папки в рамките на директории, обявени за антинатрапническа профилактика (сканиране).

SUPERAntiSpyware е снабден с опция за обновяване от интернет, което в безплатното издание трябва да извършвате ръчно или става при стартирането му (стандартна настройка). Наличният интерфейс е удобен и няма да Ви затрудни. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в SUPERAntiSpyware 8.0.1052 Final:

  • Service release
  • Misc. bug fixes

Официална страница
Изтегли: SUPERAntiSpyware 8.0.1052 Final (42.7 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кув
Кув

Програмата не е свободна.Проверявайте ги тия програми.Пишете свободна но след инсталация ми вика траял и триял или там каквото значи.

Светослав
Светослав

Свободна е . След инсталацията те пита искаш ли ПРО . Или даваш отметка за 30 дена пробен период или отхвърляш и ти дава програмата свободна. Научи се да четеш и да инсталираш и след това прави забележка на специалисти !!! Платената версия ти прави оптимизацията автоматично и ти сканира компютърът в реално време. Не си заслужава да платиш пари за неща които можеш да направиш за 5 минути.

Хамстера
Хамстера

Едно време, преди 10-ина години беше добра програма. Сега за нищо не става. А и наистина иска пари.