SUPERAntiSpyware 8.0.1024 Final

0
1361

SUPERAntiSpyware е напълно безплатна програма, която засича и премахва хиляди Spyware, Adware, Malware, Trojans, KeyLoggers, Dialers, Hi-Jackers и червейчета. Една защитна програма, която не се справя само с лесните, но с всички вредители, проникнали в системата Ви. Има и опция за поправяне на повредени редове в регистрите, на нарушени мрежови свързвания.

SUPERAntiSpyware Free предлага повърхностно, цялостно и моделирано сканиране на твърди дискове, отделни папки, подвижни устройства и др. Предлага маркиране на отделни обекти като доверени, с което ги изключвате от сканиране, изключване на файлове и папки в рамките на директории, обявени за антинатрапническа профилактика (сканиране).

SUPERAntiSpyware е снабден с опция за обновяване от интернет, което в безплатното издание трябва да извършвате ръчно или става при стартирането му (стандартна настройка). Наличният интерфейс е удобен и няма да Ви затрудни. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в SUPERAntiSpyware 8.0.1024 Final:

All NEW Version 8.0!
Updated Look & Feel – Updated visuals and design that creates a cohesive experience with the updated website.
Alerts When Programs are Added to Start Up – Notifies users when new programs have been added to Windows startup locations or load points.
Scan For Hijacked Shortcuts – Warns users of a hijacked browser shortcut from the desktop.
Repair Tools – Enables users to restore PC system and configuration settings that have been damaged from malware.
Do Not Disturb PC Mode – Allows users to turn off SAS notifications when playing a game or watching a movie.

Официална страница
Изтегли: SUPERAntiSpyware 8.0.1024 Final (34.2 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за