SuperRam 7.2.11.2019

4
1201

След работа с различни приложения, не се освобождава всичката памет налична преди това. SuperRam върши точно това, възстановява и освобождава заетата памет, като с това спомага за бързодействието на компютъра Ви. Работи, минимизиран в системния панел, следи за нивото на свободната памет и има възможност автоматично да я възвърне до ниво избрано от потребителя.

SuperRam увеличава системната производителност, като оптимизира употребата на оперативната памет.

Със SuperRam се ускорява работата на операционната система, освобождава се и се оптимизира заетата от приложенията памет. Програмата може да работи напълно автоматично. Лиценз: Платен (Trial).

Промени в SuperRam 7.2.11.2019:

– New version with several bug fixes and updated copyright to 2019.

Купи SuperRam сега!

Официална страница
Изтегли: SuperRam 7.2.11.2019 (3.18 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
НаскоИво Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
KoiAzLiWe
KoiAzLiWe

Кои би дал 12$ за тази програма?Като толкова струва една плочка 1 ГБ рам и може направо да си имаш освободена рам на компа.

morydin
morydin

И каква е файдата да освобождава RAM? Нали компа по принцип работи директно с нещата, които са му заредени в RAM-паметта? Когато се опразни, от тази така наречена програма, компа ще трябва пак да зарежда неща от твъурдия диск, да стърже по него и да бави, защото реално твърдият диск е най-бавното звнено за пренос на нформация в системата – чисто и просто защото масовите твърди дискове, са си все още механично ограничени – дискови плочи и глави, кито четат.
Според мен таи програма е по-голяма измама дори от масовите чистачки на регистри. :down:

Иво
Иво

Рамта е още по евтина ако се купи 2-ра употреба. Лаптопа ми е с 32GB DDR4 Рам, ако пък трябва да ползва Виртуалната от Диска то няма проблем понеже това е Samsung 970 Evo Който чете с 3500мб/с и всичко ще е супер бързо, Нее като обикновено хардче което чете с 100мб/с.

Наско
Наско

Моя SDD чете с 5Gb/sec !