Supremo 4.10.3.2151

2
4889

Supremo е изключително опростена, но пълнофункционална програма за отдалечено управление и за получаване на отдалечена помощ чрез изграждане на отдалечен десктоп. Не е необходимо инсталирането на Supremo в персоналния компютър и за да се започне отдалечен сеанс е достатъчно само стартиране на програмата.

Размерът на Supremo е малък, но позволява цялостно отдалечено администриране на компютърни системи. Не е необходима никаква настройка на маршрутизатори или допълнителен софтуер. Само за няколко секунди потребителят може с помощта на Supremo да започне отдалечен сеанс и да контролира отдалечения компютър.

Връзката е защитена чрез 256-битово AES шифроване и при всяка нова сесия трябва да се въведе някаква парола. Възможен е обмен на файлове и управлението на няколко машини, което е много удобно при презентации. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Supremo 4.10.3.2151

Официална страница
Изтегли: Supremo 4.10.3.2151 (11.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари