SynWrite 6.41.2780

0
315

SynWrite е мощен текстов редактор за програмисти, уеб-дизайнери и обикновени потребители. SynWrite е особено удобен за писане и редактиране на сорс код за над 70 програмни езика. В това число Java, C++, JavaScript, Pascal, Perl, HTML, XML, PHP, SQL и други. Програмата разполага с TDI-интерфейс и може да едновременно да отваря няколко файла. SynWrite разполага с редица много полезни софтуерни инструменти, сериозно облекчаващи писането на сорс-код.

SynWrite може да осветява синтаксиса на много програмни езици, поддържа всички кодировки, разполага с панели за дървовидната структура на кода, файлов мениджър, прозорец за управление на цял проект, FTP/SFTP клиент, мини-карта на проекта, история на буфера за копиране/поставяне и други. SynWrite може да проверява синтаксиса и е възможно записването на клавиатурни макроси. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в SynWrite 6.41.2780:

+ updated code for indentation-based-folding from CudaText, to support CudaText lexers
* removed lexers to add-ons: Apache config, C#, Delphi resources, Go, Haskell, Inno Setup, LESS, Makefile, Pascal, Perl, PowerShell, Properties, Ruby, SCSS, Tcl, VBScript
+ updated all other lexers from CudaText

Официална страница
Изтегли: SynWrite 6.41.2780 (10.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари