System Cleaner 7.7.40.800

0
1452

System Cleaner е програма за отстраняване от твърдия диск на ненужни данни – временни и лог-файлове, „бисквитки“, и други файлове, намиращи се в кеша на браузъра.

System Cleaner открива над 100 разширения, използвани за обозначение на временни файлове, подпомагайки по този начин автоматизирането на процеса на почистване на диска. Също така ще можете да контролирате стартиращите се със системата процеси, да търсите за дублиращи се файлове, да дефрагментирате и почистите регистъра и други.

System Cleaner е инструмент, който ще освободи място на вашият хард диск, като почисти устройствата от ненужните, временни файлове, браузър-кеша, бисквитките, историята на преглежданите файлове и други. След сканирането, можете да отметнете тези, които искате да се премахнат и да бъдат изпратени в кошчето или в избрана от вас папка. Освен това, програмата притежава мениджър на стартиращите се програми, както и модул за премахване на грешни записи в системния регистър. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в System Cleaner 7.7.40.800

Официална страница
Изтегли: System Cleaner 7.7.40.800 (9.37 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари