System Ninja 3.2.7

0
2276

System Ninja е безплатна програма за бързо премахване на непотребните файлове от твърдите дискове. За разлика от другите подобни програми, като например CCleaner, които почистват точно определени места от дисковото пространство, System Ninja разполага със собствен анализатор, който намира ненужните файлове и ги изтрива, независимо къде се намират.

Удобният интерфейс опростява настройката на параметрите за сканиране. В програмата са включени различни полезни инструменти – Startup Manager, Process Manager и други.

Основни възможности на System Ninja: сканиране и анализ на цялата файлова система, графичен потребителски интерфейс, почистване историята на системния регистър, мениджър за управление на програмите с автоматично стартиране, вграден скенер Process Malware Scanner за разкриване на вредоносни програми, деинсталатор на програми, мениджър на работещите процеси, функция CCEnhancer за съвместна работа с популярната програма за почистване на системата CCleaner. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в System Ninja 3.2.7:

Fixed a rare bug where System Ninja would re-arrange icons on the desktop
Added cleaning for Microsoft Edge developer builds
Improved the way the progress bar is displayed
Made it easier to search the scan results
Custom themes should now work properly with the Pro interface
The progress bar can now be customized by custom themes
Updated the Russian and Estonian localizations

Официална страница
Изтегли: System Ninja 3.2.7 (2.44 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за