Telegram 4.0.2

19
18277

Telegram е месинджър с използване на принципно нови технологии за обмен на данни. Въпреки името си, Telegram е много по-бърз от другите подобни приложения.

Програмата използва протокола MTProto, който осигурява висока скорост на работа и позволява качването на много големи файлове в електронните облаци.

Сложната система за шифриране на данни гарантира максимална безопасност на комуникацията. Към настоящия момент Telegram поддържа до 200 едновременни участника в дискусия и прикачване на файлове с размер до 1 GB.

Според създателите на Telegram (всъщност това е екипът на Павел Дуров – основател на социалната мрежа „Вконтакте“), прихващането на съобщенията вътре в системата е невъзможно, при това дори и за Интернет-провайдърите. Интерфейсът на Telegram наподобява известния пощенски клиент Sparrow.

Приложението Telegram е създадено като алтернатива на популярния месинджър WhatsApp, но за разлика от него, програмата на Дуров е безплатна. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Telegram 4.0.2

Официална страница
Изтегли: Telegram 4.0.2 за Windows 32-bit (31.7 MB)
Изтегли: Telegram 4.0.2 за Windows 64-bit (35.0 MB)

Изтегли: Telegram 4.0.2 Portable за Windows 32-bit (38.5 MB)
Изтегли: Telegram 4.0.2 Portable за Windows 64-bit (43.5 MB)

Изтегли: Telegram за Android
Изтегли: Telegram за iPhone
Изтегли: Telegram за Windows Phone
Изтегли: Telegram за Mac 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
19 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари