Telegram 4.8.3

20
21629

Telegram е месинджър с използване на принципно нови технологии за обмен на данни. Въпреки името си, Telegram е много по-бърз от другите подобни приложения.

Програмата използва протокола MTProto, който осигурява висока скорост на работа и позволява качването на много големи файлове в електронните облаци.

Сложната система за шифриране на данни гарантира максимална безопасност на комуникацията. Към настоящия момент Telegram поддържа до 200 едновременни участника в дискусия и прикачване на файлове с размер до 1 GB.

Според създателите на Telegram (всъщност това е екипът на Павел Дуров – основател на социалната мрежа „Вконтакте“), прихващането на съобщенията вътре в системата е невъзможно, при това дори и за Интернет-провайдърите. Интерфейсът на Telegram наподобява известния пощенски клиент Sparrow.

Приложението Telegram е създадено като алтернатива на популярния месинджър WhatsApp, но за разлика от него, програмата на Дуров е безплатна. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Последвайте канала на Kaldata.com в Telegram за да научите първи най-интересните новини.

Промени в Telegram 4.8.3

Официална страница
Изтегли: Telegram 4.8.3 за Windows 32-bit (35.0 MB)
Изтегли: Telegram 4.8.3 за Windows 64-bit (39.0 MB)

Изтегли: Telegram 4.8.3 Portable за Windows 32-bit (42.6 MB)
Изтегли: Telegram 4.8.3 Portable за Windows 64-bit (48.3 MB)

Изтегли: Telegram за Android
Изтегли: Telegram за iPhone
Изтегли: Telegram за Windows Phone
Изтегли: Telegram за Mac 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

20 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари