Telegram 1.8.15

13
8467

Telegram е месинджър с използване на принципно нови технологии за обмен на данни. Въпреки името си, Telegram е много по-бърз от другите подобни приложения.

Програмата използва протокола MTProto, който осигурява висока скорост на работа и позволява качването на много големи файлове в електронните облаци.

Сложната система за шифриране на данни гарантира максимална безопасност на комуникацията. Към настоящия момент Telegram поддържа до 200 едновременни участника в дискусия и прикачване на файлове с размер до 1 GB.

Според създателите на Telegram (всъщност това е екипът на Павел Дуров – основател на социалната мрежа „Вконтакте“), прихващането на съобщенията вътре в системата е невъзможно, при това дори и за Интернет-провайдърите. Интерфейсът на Telegram наподобява известния пощенски клиент Sparrow.

Приложението Telegram е създадено като алтернатива на популярния месинджър WhatsApp, но за разлика от него, програмата на Дуров е безплатна. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Telegram 1.8.15

Официална страница
Изтегли: Telegram 1.8.15 за Windows (19.5 MB)
Изтегли: Telegram 1.8.15 Portable за Windows (22.9 MB)
Изтегли: Telegram за Android
Изтегли: Telegram за iPhone
Изтегли: Telegram за Windows Phone
Изтегли: Telegram за Mac 

13
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
7 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
VGVsZWdyYW0gMC4xMC4xNg
VGVsZWdyYW0gMC4xMC4xNg

Това е най – якия и бърз месинджър, който някога съм ползвал! Много бързо синхронизация. Ползвам го на компютъра, на телефона, на таблета и на лаптопа. Много съм доволен!!

ddhh
ddhh

И аз също. Най-доброто с което съм работил. Не е много разпространено в БГ, затова поддържам също месинджър и скайп. Скайпа май е мъртвец напоследък.. 🙂

Малинка
Малинка

Определено е любимият мй месинджър. Ако пуснат телефония ще станат номер 1 сигурно. Много бърз, няма бъгове и адски удобен – ползвам го на компа, таблета и двата ми телефона и всичко това с един акаунт. Синхронизират се и е много бързо и приятно да се работи с него. Горещо препоръчвам! А и факта, че не сътрудничат с никои власти е един неоценим плюс.

Наско
Наско

Приложението не е напълно защитено . При положение , че има какво да криете ползвайте Tor Browser и Yandex.Mail . При регистрацията в емейл пощата не мисля че се иска телефонен номер , но при положение че се изисква си вземете регистрирана на чуждо име сим карта от OLX . Има методи за оставане анонимен в интернет , но са съчетание между човек , софтуер и хардуер . Задавайте свободно въпроси относно сигурноста хубаво е да се коментира за да се обменя информация .

Капитализъм ??????
Капитализъм ??????

Едва ли Yandex може да се каже „сигурен“, в кой свят живееш? ГРУ хаква тонове имейли и корпоративна информация по цял свят. Това е като в онези наши филми от преди 89-та година, в които се говори, че в Източна Германия е „сигурно и свободно“.

Muadib
Muadib

Работи много добре като месинжър. Като телефония има още какво да се желае. Често се чува микрофония. Има новини в които се твърди, че Telegram е отворен за руските тайни служби. Доверието в продукта пада…Ако намеря алтернатива ще го деинсталирам.

подмазвач
подмазвач

Аз затова съм решил да угодя на всичките подслушвачи, ползвам Месенджър и Скайп за улеснение на американските служби, Телеграм за руските, Вайбър на европейските, УиЧат за китайските, СМС за българските.

МОСАД
МОСАД

Моля, инсталирайте си нещичко и от нас, че не винаги прихващаме 100% от трафика ?.

Гого
Гого

Всяка програма може да се подслушва.Най-малкото разработчика си оставя няколко задни врати за да тества продукта.

Уолстрийт джендърмен
Уолстрийт джендърмен

Това би сринало цялата компания, защото идеята на това приложение е сигурността. Отделно има API, с което може да си направиш твой клиент с този протокол. НЕ говорете наизуст, особено, когато не сте наясно с технологията.

Arebe
Arebe

Не знам какво е това телешко прехласване по една или друга чат програма…. Не разбрахте ли че в днешно време потребителите са продукта а не софтуера! Като имате нещо тайно да си казвате с някой – на ушенце и тва е…

ЕС са причината
ЕС са причината

Именно, че това е антипутинов софтуер, който е срещу държавния диктат, срещу дикататурата на джуджедо, децентрализиран, криптиран и не се монетизира за реклама. Именно защото е срещу следенето.

haxxor
haxxor

Проблема не е в Софта на чата, който ползвате… проблема е, че няма как да има ТРАФИК, без ТЕЧ НА ИНФОРМАЦИЯ – а ИНФОРМАЦИЯТА Е ЗЛАТО… а който държи златото, има власт… затова ВЛАСТИМАЩИТЕ, които спускат кьорфишеци на обществеността, прикрепвайки цензурираните си и високо извисени епитети, няма как да получат повече от това което искат, без да се бръкнат още по-дълбоко и да останат на власт, докато някой е постоянно със свалени гащи, надупен с късата клечка в ръка. Някой е винаги отгоре, но не винаги ползите са 50 – 50, ако сами се досещате. И друго важно, което да… Виж още »