Telegram 1.5.1

5
4920

Telegram е месинджър с използване на принципно нови технологии за обмен на данни. Въпреки името си, Telegram е много по-бърз от другите подобни приложения.

Програмата използва протокола MTProto, който осигурява висока скорост на работа и позволява качването на много големи файлове в електронните облаци.

Сложната система за шифриране на данни гарантира максимална безопасност на комуникацията. Към настоящия момент Telegram поддържа до 200 едновременни участника в дискусия и прикачване на файлове с размер до 1 GB.

Според създателите на Telegram (всъщност това е екипът на Павел Дуров – основател на социалната мрежа „Вконтакте“), прихващането на съобщенията вътре в системата е невъзможно, при това дори и за Интернет-провайдърите. Интерфейсът на Telegram наподобява известния пощенски клиент Sparrow.

Приложението Telegram е създадено като алтернатива на популярния месинджър WhatsApp, но за разлика от него, програмата на Дуров е безплатна. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Telegram 1.5.0

Официална страница
Изтегли: Telegram for Mobile 1.5.1 за Windows (15.5 MB)
Изтегли: Telegram for Mobile за Android
Изтегли: Telegram for Mobile за iPhone
Изтегли: Telegram for Mobile за Windows Phone
Изтегли: Telegram for Mobile за Mac

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
подмазвачMuadibНаскоМалинкаVGVsZWdyYW0gMC4xMC4xNg Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
VGVsZWdyYW0gMC4xMC4xNg
VGVsZWdyYW0gMC4xMC4xNg

Това е най – якия и бърз месинджър, който някога съм ползвал! Много бързо синхронизация. Ползвам го на компютъра, на телефона, на таблета и на лаптопа. Много съм доволен!!

Малинка
Малинка

Определено е любимият мй месинджър. Ако пуснат телефония ще станат номер 1 сигурно. Много бърз, няма бъгове и адски удобен – ползвам го на компа, таблета и двата ми телефона и всичко това с един акаунт. Синхронизират се и е много бързо и приятно да се работи с него. Горещо препоръчвам! А и факта, че не сътрудничат с никои власти е един неоценим плюс.

Наско
Наско

Приложението не е напълно защитено . При положение , че има какво да криете ползвайте Tor Browser и Yandex.Mail . При регистрацията в емейл пощата не мисля че се иска телефонен номер , но при положение че се изисква си вземете регистрирана на чуждо име сим карта от OLX . Има методи за оставане анонимен в интернет , но са съчетание между човек , софтуер и хардуер . Задавайте свободно въпроси относно сигурноста хубаво е да се коментира за да се обменя информация .

Muadib
Muadib

Работи много добре като месинжър. Като телефония има още какво да се желае. Често се чува микрофония. Има новини в които се твърди, че Telegram е отворен за руските тайни служби. Доверието в продукта пада…Ако намеря алтернатива ще го деинсталирам.

подмазвач
подмазвач

Аз затова съм решил да угодя на всичките подслушвачи, ползвам Месенджър и Скайп за улеснение на американските служби, Телеграм за руските, Вайбър на европейските, УиЧат за китайските, СМС за българските.