TidyTabs 1.22.0

0
1239

TidyTabs добавя табове подобно на тези в Chrome в различни приложения, които по подразбиране не притежават табове, като Windows Explorer, Microsoft Office или Notepad.

TidyTabs се интегрира добре с поддържаните операционни системи и изгражда мулти-таб функционалност, която да изглежда като че ли е вградена.

Повечето браузъри имат интерфейс с табове. Това позволява многозадачност, което прави нашата работа доста проста. Не би ли било чудесно да можем да възпроизведем една и съща функция за повечето приложения на Windows? TidyTabs е безплатен табов мениджър, който ви позволява да добавяте табове към на Windows програми.

Можете лесно да изберете коя програма да има табове и коя не. Две кликвания са достатъчни, за да добавите програма към черния списък или към белия списък. Всяка една функция на TidyTab може да бъде активирана или деактивирана чрез прост конфигурационен интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freemium).

Промени в TidyTabs 1.22.0:

  • TidyTabs is now compiled with the latest Microsoft compiler and will gradually be rewritten to benefit from the new features of C++20.
  • Added logging functionality to help troubleshoot issues.
  • Fixed several minors issues.

Официална страница
Изтегли: TidyTabs 1.22.0 (6.80 MB)
Изтегли: TidyTabs 1.22.0 Portable (6.23 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари