TinyWall 3.0.3

0
371

TinyWall е безплатна програма за разширена настройка и подобряване на мрежовата защита на вградената защитна стена на операционните системи Windows.

TinyWall е компактен комплект софтуерни инструменти, който работи съвместно с интегрираната в операционната система Windows защитна стена и служи за подобряване на нивото на мрежова защита.

След инсталирането TinyWall автоматично блокира всички изходящи връзки, с изключение на няколко доверени програми – IE, Firefox и някои други. Ако се налага връзка с Глобалната мрежа чрез приложение, което не е включено в списъка на TinyWall, то връзката по подразбиране се блокира без предупредителни съобщения.

Авторът на TinyWall счита, че непрекъсната поява на предупреждения води до автоматичното разрешаване на връзката за различните приложения. За да се разреши на дадено приложение да осъществи връзка с Интернет е необходим десен клик в иконката на програмата в таскбара, а след появата на Whitelist by process, да се разреши достъпа на тази програма. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в TinyWall 3.0.3:

– Fix potential GUI crash during whitelisting in error case
– Fix potential GUI crash due to race while GUI is closing
– Fix tray icon sometimes wrongly showing Unknown state after a fresh boot

 

Официална страница
Изтегли: TinyWall 3.0.3 (1.37 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за