TinyWall 3.2.5

0
1406

TinyWall е безплатна програма за разширена настройка и подобряване на мрежовата защита на вградената защитна стена на операционните системи Windows.

TinyWall е компактен комплект софтуерни инструменти, който работи съвместно с интегрираната в операционната система Windows защитна стена и служи за подобряване на нивото на мрежова защита.

След инсталирането TinyWall автоматично блокира всички изходящи връзки, с изключение на няколко доверени програми – IE, Firefox и някои други. Ако се налага връзка с Глобалната мрежа чрез приложение, което не е включено в списъка на TinyWall, то връзката по подразбиране се блокира без предупредителни съобщения.

Авторът на TinyWall счита, че непрекъсната поява на предупреждения води до автоматичното разрешаване на връзката за различните приложения. За да се разреши на дадено приложение да осъществи връзка с Интернет е необходим десен клик в иконката на програмата в таскбара, а след появата на Whitelist by process, да се разреши достъпа на тази програма. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в TinyWall 3.2.5:

– Correctly handle change of presence of trailing slashes in registry paths
– Backport many memory improvements from WIP TinyWall 3.3+
– Fix grey icon due to long startup time when apps such as Samsung Magician 7.0 are installed
– Fix merging of blocked UWP app entries in Connections window
– Update Bulgarian localization
– Deprecation notes:
Windows 7, 8, 8.1, and certain older versions of Windows 10
will soon not be supported in a future TinyWall release.

Официална страница
Изтегли: TinyWall 3.2.5 (1.46 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари