TMeter 18.0.875

0
692

TMeter е програма предназначена за визуализация и отчет на IP трафика чрез PPP свързване или в Ethernet. Съвместима е с водещите прокси сървъри (например WinGate, WinProxy, WinRoute и др.). Използвайки TMeter ще можете да следите трафика във вашата домашна или офис мрежа. Автоматично показва в реално време големината на трансфера посредством графика с криви линии като, разбира се, предлага и цифрова статистика в отделно поле за всеки един от компютрите, намиращ се в мрежата ви, до който достига интернет. Програмата има мощни възможности за филтриране на пакети и можете да я използвате и като защитна стена.

TMeter предоставя възможност за статистика и контрол на IP трафика за Microsoft Windows. Можете да използвате програмата за точен отчет на Интернет трафика за мрежи, като организирате гъвкава и пълноценна система за контрол на потребителите. TMeter работи в реално време и незабавно можете да видите кой потребител как натоварва трафика. Програмата има мощни възможности за филтриране на пакети и можете да използвате TMeter като защитна стена (firewall). Работи с всевъзможни прокси сървъри за Windows: WinGate, WinProxy, WinRoute и др., както и може да отчита трафик на „non-switched” мрежова среда за всевъзможни хостове в мрежата, като Linux, FreeBSD и др., като използва „promiscuous mode” на мрежовия адаптер.  Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в TMeter 18.0.875

Официална страница
Изтегли: TMeter 18.0.875 (12.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!