Tor Browser Bundle 12.0.6

1
21569

Tor Browser Bundle е браузър, базиран на Mozilla Firefox, който използва Tor мрежата за сърфиране в интернет. Тя е основана на много виртуални тунели между различни доброволци по целия свят. Това прави браузъра доста по-бавен от стандартните такива. Целта му обаче не е скорост, а сигурност, запазване на анонимността и защита на поверителни данни. Благодарение на тези си характеристики Tor мрежата позволява отваряне на страници, които са блокирани от локалните доставчици, и предотвратява проследяване на дейностите, които се извършват от потребителя от въпросните доставчици.

Tor Browser Bundle ще Ви помогне да се защитите от анализа на потока данни – разновидност на мрежовия надзор, който заплашва личната Ви свобода и конфиденциалността на служебните или личните Ви контакти.

Tor обезпечава защита чрез маршрутизация на мрежовия трафик в мрежа от сървъри, стартирани от доброволци по целия свят. Това не дава възможност на външен наблюдател, следящ Вашата интернет връзка, да разбере кои сайтове посещавате, нито Вашето физическо местоположение.

Tor работи с много приложения, в това число уеб браузъри, използващи протокола TCP. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Tor Browser можете да научите от нашата статия: Как да използваме Tor Browser

Промени в Tor Browser Bundle 12.0.6

Официална страница
Изтегли: Tor Browser Bundle 12.0.6 за Windows 32-bit (90.9 MB)
Изтегли: Tor Browser Bundle 12.0.6 за Windows 64-bit (91.2 MB)
Изтегли: Tor Browser Bundle 12.0.6 за Linux 32-bit (101 MB)
Изтегли: Tor Browser Bundle 12.0.6 за Linux 64-bit (100 MB)
Изтегли: Tor Browser Bundle 12.0.6 за MacOS 64-bit (165 MB)

Изтегли: Tor Browser Bundle за Android


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари